Inden længe rammer julen vores stuer og mange udfolder allerede nu de dekorative evner for at pynte hjemmet og gøre klar til årets hyggeligste aften. Her kommer NO1 ind i billedet – livsstilsbutikken lige på hjørnet af Roskildes midtby. 

Her finder du butikken og webshop der tilbyder dig et bredt og inspirerende udvalg af produkter indenfor bolig, livsstil, delikatesser samt spil og legetøj, med en hurtig og sikker levering hver gang. Derudover er det også butikken, der vægter god kundeservice som det højeste – alle skal have en god oplevelse hver eneste gang.

Hylderne er lige nu fyldt med unik julepynt, anderledes kalendergaver og adventsgaver, mandelgaver og værtindegaver, så du går ikke forgæves, hvis du leder efter ægte juleglæde. Og hvis julehumøret er udeblevet, så dukker det måske op, hvis du besøger butikken.

Dit Roskilde var på besøg, så gå med på opdagelse her og lade dig inspirere. Vil du vide mere, kan du gå direkte til webshoppen her. Du kan også følge med på butikkens Facebook her. 

Foto: ABW