I år inviteres der til en ekstra magisk jul, når Lagkagehuset forvandles til Julekagehuset fra 5. november. Her kan kunderne opleve julens stemning gennem pynten, atmosfæren og et udvalg af både tidløse klassikere og nye smagsoplevelser. Julen hyldes som en tid til fejring, hvor der gives tid til hygge og de små øjeblikke, der gør højtiden særlig.
Julen er noget helt særligt hos Lagkagehuset, og i år gøres den endnu mere magisk. Fra 5. november forvandles Lagkagehuset til Julekagehuset – stedet, hvor alt emmer af jul og samler det, der gør højtiden unik: tradition, kvalitet og ægte dansk hygge.
Under overskriften “Det er værd at fejre” hyldes julen som en sæson, hvor vi tager os tid til at nyde lidt ekstra – et ekstra stykke kage, et grin mere, et ekstra øjeblik til at fejre. I Julekagehuset prydes butikkerne af julens stemning – i pynten, den varme atmosfære og ikke mindst sortimentet, som byder på både tidløse klassikere og spændende nyheder, der emmer af jul.
Smagfulde nyheder og juleklassikere
Blandt nyhederne er Julemedaljen, skabt af mesterbager Anne Mette Voss. Den sprøde linsebund fyldes med æblemarmelade og appelsincreme, toppet med flødeskum, kanelglasur og kandiseret appelsin. En nyfortolkning af en klassiker, der både er smuk og velsmagende. Derudover har Micki Cheng skabt en blød og saftig Efterårslagkage med Sarah Bernhardtcreme, makroner og bærmarmelade, omkranset af marcipan og toppet med friske bær og mørke chokoladespåner. Trods navnet er denne kage et naturligt valg til julebordet.
Du finder også en smørbagt Mandelcroissant fyldt med mandelremonce, toppet med sprøde mandelflager og et drys flormelis. Derudover er de klassiske muffins klædt på til julens festligheder. Den velkendte blåbærmuffin præsenteres med en dekorativ juletræstopping af grøn ostecreme og kobber-guld crispy kugler. Den krydrede Bananmuffin er også iført juleklæder med en lille peberkagemand på toppen.
Når kulden trænger sig på, kan du varme dig med en Gingerbread Latte, der kombinerer cremet latte med varme krydderier som kanel og ingefær, eller en Hazelnut Hot Chocolate, en fyldig varm chokolade lavet på 56% Callebaut-chokolade og toppet med flødeskum – begge ideelle til vinterens kolde dage.
De klassiske favoritter, som Honninghjerter, der kan bestilles med personlig hilsen, og den populære Gammeldags Julebolle, som er krydret med kardemomme, fyldt med remonce og toppet med kakaoglasur, er naturligvis også på menuen.
Som en nyhed kan du nyde Kransekagestangen med et friskt strejf af solbær, dyppet i mørk chokolade og pyntet med solbærglasurtunger. Denne variant er en del af et større udvalg af kransekager, der er den perfekte måde at fejre nytåret på.
Mesterbagernes værker er i alle Lagkagehusets butikker fra den 3. november til 30. november. Julesortimentet er tilgængeligt fra 5. november og frem til d. 27. december, hvor nytårssortimentet tager over.








