I samarbejde med Roskilde Kommune og Dansk Rakkerpak præsenterer Roskilde Teater onsdag den 21. juli forestillingen TAM VILD, en sand junglekomedie om at finde sin indre urkraft!

Newyorkeren Jane er besat af myten om Abernes Konge og bliver lettere eksalteret, når hun åbner en kulørt tegneserie om sit idol. En dag beslutter hun sig for at rejse dybt inde i Afrikas jungle og finde sin drømmehelt. Spørgsmålet er, om myten vil leve op til forventningerne…

TAM VILD bygger på de grundlæggende Rakkerpak-dyder, som handler om at skabe udendørs teater i et universelt teatersprog – godt krydret med både galskab og humor.

I TAM VILD tager skuespillerne Susanne Bonde, Niels Peter Kløft og musikeren Bastian Popp livtag med en klassiker på en VILDT crazy måde. Lattermusklerne kommer på overarbejde, når de to skuespillere svinger sig i lianer og går i ét med naturen, og når multi-instrumentalisten samtidigt ruller hele sit spektakulære repertoire ud.

TAM VILD er en nonverbal gadeteaterforestilling, der leger med det teatralske udtryk, bakket op af en massiv lydside, slapsticks og poesi… og den klassiske replik ”Me Tarzan, You Jane!”

Pressen skrev: ”En underholdende og intelligent forestilling af altid sprælske Dansk Rakkerpak, der på præcis, men ikke politisk korrekt vis retter en kritisk pegefinger i børnehøjde mod både den hvide vestlige kulturs selvforståelse, den store kærlighed og de stereotype kønsroller – uden at det bliver kedeligt.” (Teateravisen)

Der er gratis adgang til forestillingen.

Forestillingen opføres med støtte fra Roskilde Kommunes pulje til kultur og Idrætsaktiviteter.

Roskilde Teater følger regeringens generelle retningslinjer for kulturarrangementer, hvorfor der vil være opsat bænke inden for et afgrænset areal. Tag gerne en pude, tæppe eller egen stol med til at sidde på. Så er der plads til alle.

Spillested: Stændertorvet, 4000 Roskilde
Tidspunkt: onsdag d. 21. juli 2021, kl. 16.00
Aldersgruppe: For de 6-100 årige
Medvirkende: Susanne Bonde, Niels Peter Kløft og Bastian Popp
Manus: Niels-Peter Kløft/Susanne Bonde og holdet
Instruktør konsulenter: Alex Byrne, Troels Hagen Findsen og Niels Grønne
Scenograf: Christian Q. Clausen
Komponist: Bastian Popp
Rekvisitør: Annika Nilsson
Kostumer: Lise Zitta Østergaard
Producent: Dansk Rakkerpak
Varighed: Ca. 55 minutter

Foto: Søren K. Kløft