Er du særligt sensitiv? Så se med her. Denne behandling er designet til dig der er særligt sensitiv, men alle er selvfølgelig velkomne.

INDRE FRED – MEDITATIV BLID HEALINGSAFSPÆNDING / Mette Andersen, Zenspiration

Dette er den ultimative egenomsorg og stresslindring, hvor du blot ligger på briksen og bliver genopladet med den gode energi.

Her skal du blot lægge dig godt til rette, fuldt påklædt under det lune tæppe, og modtage den blide og opløftende behandling. Mærk at din krop bliver helt afspændt og synker dybere ned i briksen. Beroligende for nervesystemet og løftende for sjælen.

En mulighed for at se ind i nye muligheder, og at give slip på det du (måske ubevidst) går og holder på, men ikke længere har brug for. En balancering af dit energisystem som giver mere lethed, ro og glæde.

En Behandling varer en time. Få en Rabatkode på 100 kr som gælder resten af februar. Se længere nede.

Pr-foto

Sådan foregår behandlingen

Mette Andersen fra Zenspiration beskriver: 

Efter en kort introduktion, gør vi klar til behandlingen på briksen. Når du ligger trygt og godt under tæppet, guider jeg dig ind i en afslappet meditativ tilstand. (Der kræves ikke erfaring med meditation for at få denne behandling)

For ekstra dyb afspænding og beroligelse af dit nervesystem, benytter jeg ofte syngeskålenes dybdevirkende vibrationer og toner.

Samtidig vil jeg holde mine hænder over/ eller lægge dem på nogle energipunkter på dit hoved og din krop. Dette er en blid og kærlig healing, men også powerfuld energitilførsel, og højnelse af din energi.

Vi afrunder med at jeg deler de sansninger/input jeg har mærket. Og du har mulighed for at dele din oplevelse, og stille eventuelle spørgsmål.

Efter behov kan du få øvelser og værktøjer med dig, så du kan arbejde videre med energien hjemme. Spirituelle såvel som videnskabelige metoder, øvelser og værktøjer, som jeg har samlet, finpudset og udviklet, gennem en række uddannelser og mange års erfaring. Og ikke mindst: Afprøvet på egen krop, sind og sjæl.

Lige nu kan du fra den 17/2-28/2 få 100 kr i rabat når du benytter rabatkoden DitRoskilde når du booker tid. 

1 times behandling: Rabatpris 650 kr (Normalpris 750 kr)

Bestil tid her: https://ezme.io/c/OY/ejPF

Læs mere her: www.zenspiration.dk

Sted: I Zenspirations lokaler i Ro’s Kilde, Vindingevej 34E, Roskilde