”Det er svært ikke at blive rørt” skrev musikmagasinet Gaffas anmelder efter en koncert med Jonas H. Petersen. Han har både hittet popsangen A kid on the beach og fået sange med i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen. Torsdag kan han opleves solo i Roskilde Domkirke.

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, begynder torsdag en landsdækkende soloturné i Roskilde Domkirke. Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine anmelderroste, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl – Hymns from Ninevehs femte album, men det første på dansk. GAFFA gav albummet 5 stjerner med ordene ”Der er musikalsk lys nok på albummets ni sange til at blænde selv den sorteste nat og mørkeste vinter.”

Gennem årene har Petersen vundet et stadigt større og dedikeret publikum. Både med sine fængende radiohits som Stråle – Tåre – Dråbe og A Kid on the Beach, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen.

Om de kommende koncerter siger Jonas: “Det, jeg glæder mig allermest til, er det, jeg har savnet allermest under Corona, nemlig mødet med mit publikum. Nu ser det ud til, at vi må mødes igen – givetvis stadig med lidt afstand til hinanden, men ikke på afstand af nærværet og fællesskabet gennem musikken. Det fylder mig med håb, og det bliver temaet for de sange, jeg spiller – håb og fællesskab.”
Forvent et sjælfuldt møde med en af landets stærkeste sangskrivere, når Hymns from Ninevehs unikke stemme kommer til byen.

TID: torsdag, d. 17. september 2020 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.
STED: Roskilde Domkirke, Domkirkepladsen 3, 4000 Roskilde
PRIS: 200 kr. 220 kr. i døren.
Billetter via www.gimle.dk

 

Pressefoto