Hotel Scandic Roskilde
Søndre Ringvej 33
4000 Roskilde
Tlf. 46 32 46 32

scandic roskilde facadeDanmarkshistorien på den sjove måde
Når du bliver indkvarteret på Hotel Scandic Roskilde, er du tæt på centrum af en by, der rummer verdensberømte historiske seværdigheder.

Vikingesskibsmuseet, Danmarks museum for skibe, søfart og bådebygningskultur i oldtid og middelalder, tiltrækker året rundt turister fra både ind- og udland. Vikingeskibshallen med de oprindelige skibe åbnede i 1969, og i 1997 blev museet udvidet med Museumsøen, hvor rekonstruktionerne bygges.

Sagnlandet Lejre blev etableret i 1964 for at skabe ny viden om fortiden ved forsøg. Sagnlandet rummer huse og miljøer fra stenalder til 1800-tallet samt 43 hektar enestående natur. Kort sagt et spændende udflugtsmål for hele familien.

Roskilde Domkirke er den kirke i verden, der har flest konger og dronninger begravet, heriblandt Margrethe 1. Kirken blev i 1995 optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

Tæt på shopping og seværdigheder
Hotel Scandic Roskilde ligger blot 2 km fra centrum og dermed i gåafstand til en række historiske, arkitektoniske og gastronomiske oplevelser.

I 2012 blev Roskilde kåret som intet mindre end Danmarks Bedste Handelsby, et navn som byen gør alt for at leve op til. På en strøgtur gennem Algade og Skomagergade kan du få alle dine shopping-behov dækket.

scandic roskildeProfessionelt konferencehotel
Skal du holde dagmøder eller konferencer i Roskilde, får du erfarne mødeværter hos Scandic. Hotel Scandic Roskilde danner året rundt rammer om både små og store møder.

Hotellets mødelokaler og konferencefaciliteter kan rumme op til 280 deltagere. Ruminddelinger og bordopstillinger kan tilpasses netop jeres ønsker og behov.

Mødedeltagerne har ligesom hotellets øvrige gæster adgang til frit trådløst internet.

Afkobling med motion
Scandic Roskilde er indrettet i tidløs skandinavisk stil og ligger midt i den smukke Roskilde Ring Park. Efter en lang dag med oplevelser eller møder, kan du slappe af i hotellets nye motionsrum og saunaer til henholdsvis damer og herrer.

Tag en løbe- eller cykeltur, eller vær med i sommeraktiviteterne som for eksempel fodbold i parken.

Spiller du golf, er Roskilde Golfklub ca. 4 km væk et besøg værd.
scandic roskilde reception
Hyggelig bar og restaurant
Hotellets bar er udsmykket med billeder fra den motorsportsbane, der tidligere lå i området. Her kan du koble af med en drink eller fadøl, sport på tv eller dagens aviser og magasiner. Baren, der har åbent mandag til lørdag, serverer også snacks og lette retter.

Hotelrestauranten serverer velsmagende retter funderet på det nordiske køkken, med inspiration fra det franske.

Du kan købe snacks og souvenirs i hotellets butik, som har døgnåbent.


sølvpartner

Del på sociale medier