Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”. Dette gør sig gældende hele året rundt – og især i den gode juletid. 

Og i Holte Vinlager Roskilde får du en rigtig god oplevelse – uanset om du er inkarneret vinkender eller bare godt kan lide at nyde et godt glas vin. Ejer Rasmus Martlev har en bred erfaring inden for vinverdenen, og han sørger for, at der er noget for enhver smag i butikken. Han og de ansatte er altid klar til en snak, og du får gerne et par professionelle råd om vin med på vejen.

Leder du efter en familiegave eller til den gode medarbejder, til enten juleaften eller nytårsaften, er Holte Vinlager Roskilde total klar med masser af lækkerier, som bl.a. denne skønne gavekasse der indeholder 1 fl. Toscanello rødvin (den lille Brunello) 1 fl Mousserende 2 fl. Juleøl 1 pose Frellsen kaffe, 1 æske fransk nougat med chokolade 1 ps. engelsk vingummi 1 ps. karamelliserede nødder 1 ps. håndskåret chips 1 ps. saltede nødder 1 æske trøffelchokolade alt pakket i en flot kasse med rude. Dette kan købes til en pris af 300 kr. ex moms.

Har du særlige ønsker til indholdet,  er dette absolut også en mulighed. Forkælelsen er total.

Butikkens sortiment rummer meget andet end vin og gavekurve. Blandt andet er der et imponerende udvalg af specialøl, og du kan altid finde delikatesser som chokolade, friskmalet kaffe, marmelade osv. Er du til de lidt stærkere sager, vil du sikkert også finde det store udvalg af spiritus interessant.

Følg med på butikkens Facebook her.   Værd at nævne, så er der gratis levering i hele postnummer 4000 eller ved køb over 799,- kr. 

Dit Roskilde var på besøg. Se med her eller skynd dig ind i butikken på Ringstedgade 37. Du kan også klikke dig ind på hjemmeside og blive fristet.  God fornøjelse.