Hjertefryd – Højnelse af hjerteenergien – selvforkælelse, lethed, glæde. Mandag den 3 april 2023 kl. 17-19

Tag blidt vare på dig selv med denne forkælelsesworkshop med fuld fokus på hjerteenergien. Mærk større lethed, glæde og optimisme. I blødgører og slipper de barrierer som det nu er tid til at sige farvel til, så der bliver flow, balance og større adgang til hjerteenergien. Jeres evne til at give og modtage kærlighed.

En dag hvor I tilfører hjerteenergi, booster, healer, renser og skaber flow i jeres hjertechakra. Her kan du blot lægge dig godt til rette, og nyde de blide hjerteåbnende og afspændende øvelser, den dejlige guidede løftende hjertemeditation, og den smukke healende lydrejse, til tonerne fra syngeskålene.

I slutter af med individuel hjerteklang og chakrahealing med en syngeskål på jeres hjertechakra.

Glæd dig til at du kan gå derfra med fornyet energi og en helt særlig lethed og indre glæde. Der vil være en gave til hver deltager, som du bagefter kan benytte hjemme til højnelse af hjerteenergien.

Praktisk
Mandag den 3 april 2023 kl. 17-19
Max. 8 deltagere
Prisen er 375 kr
Sted: Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, Roskilde

Andet praktisk
Der er lavet en lille oase til dig med blød yogamåtte som underlag, og en pølle til under knæene hvis du ønsker det. Der er også tæpper til rådighed. Ellers kan du medbringe dit yndlingstæppe og evt. en lille pude, da I ligger ned og slapper af meste af tiden.

Salen er åben ca. 10 min. før I  starter, så du kan nå et finde dig godt til rette inden I starter.

LINK TIL TILMELDING
https://ezme.io/c/OY/LHhV

Link til event
https://fb.me/e/2GQXfcI0O

PR-foto Hjertefryd Zenspiration