De danske rock-giganter og det magiske strygerensemble tager Carpark Norths eksplosive larger than life-univers til helt nye højder på Danmarksturné i 2022!

De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år. Og Carpark North står stadig som en organisk, levende kraft – en kreativ trio, der bliver ved med at sætte sit helt eget uudslettelige aftryk på dansk musik – og som altid på vej mod nye, uprøvede højder…
Derfor er Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen også stolte over at kunne præsentere en landsdækkende live-tour med Danmarks Underholdningsorkester!

Bandet fortæller:

”Når vi tre er sammen, ser vi livet gennem en stjernekikkert. Her er ingen drøm for vild, og intet mål er for ambitiøst. Man kan altid række ud efter det og gribe chancen, når den er der. Og det har vi gjort nu! Vores samspil med Danmarks Underholdningsorkester er nemlig den vildeste drøm, som går i opfyldelse, og vores ambition er at skabe en rock-symfoni, der gør Carpark North-universet større end nogensinde før.”

Siden gennembruddet i starten af 00’erne har Carpark North ikke set sig tilbage. De er en rock-gigant, der aldrig synes at have mistet pusten, men som med et særegent udtryk, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’32’ og ikke mindst den ikoniske, ’Transparent & Glasslike’.

Man kan med andre ord godt begynde at glæde sig til en hitspækket, melodisk og farverig larger than life-oplevelse i 2022 med Carpark North og Danmarks Underholdningsorkester!

TID: Torsdag d. 7. april 2022 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.

STED: Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

PRIS: 445 kr. I døren: 465 kr.

Koncerten er siddende.

Billetter via www.gimle.dk

Pressefoto