Søjlepladsen på Musicon indvies som koncertsted med koncertrækken Musicon Live – i alt 12 koncerter fordelt på 4 weekenddage i juli. Den 24. juli kan du opleve bl.a. Anne Linnet. Bestil billetter her.

Anne Linnet

Oplev en af Danmarks mest betydningsfulde sangskrivere på Søjlepladsen. Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne og har opnået anerkendelse for sine ærlige tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer. Til Musicon Live spiller Anne Linnet sange fra sit store bagkatalog.

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsens lange og succesfulde karriere har gjort hende til en af Danmarks mest populære sangerinder. Hendes 18 studiealbums indeholder danske klassikere som ”Den jeg elsker”, ”Taxa” og mange flere, som publikum helt sikkert kender. Sanne Salomonsen er med sin charme og legendariske sange altid garant for et fantastisk show. Hun sørger for at få publikum på dansegulvet og synge med på stribevis af ørehængere. Hun kræver næsten ikke en introduktion, for alle kender Sanne Salomonsen. Siden 1970’erne har hun været umulig at komme udenom på den danske musikscene. Hun har udgivet 18 albums på både dansk og engelsk, og hun spænder over flere genrer med både pop, rock og jazz som sine specialiteter. Sanne Salomonsen slog for alvor igennem med albummet Sanne, hvor megahittet ”Kærligheden kalder” fandtes på. Albummet er det femte bedste sælgende i Danmark og har solgt 600.000 eksemplarer i Skandinavien.

Simone Tang

Efter at have spillet på internationale festivaler som The Great Escape (UK), Trans Musicales (FR) og SPOT festival (DK), udgav Simone Tang sin engelsksprogede debutsingle “Shame” sidste år, der netop har rundet 400.000 streams. Mens de fleste husker hende som den kvindelige hovedrolle i Nils Malmros’ film Kærestesorger, er det for Simone Tang, musikken der har været i fokus de seneste år. Simone skriver i øjeblikket på et dansksproget album, og selvom hun endnu ikke har udgivet noget fra det, havde hun i foråret den smukke ballade “Hvad sku’ vi gøre” med i DR3-serien FAR. Tang står i sin sangskrivning bl.a. på skuldrene af kvinder som Anne Linnet og Sanne Salomonsen, som hun denne aften supporter.

Til koncerten vil Simone Tang – sammen med sit nye band – præsentere musikken fra sit kommende album.

Der er et begrænset antal billetter til salg og arrangementet afvikles trygt og sikkert efter de gældende COVID-19-retningslinjer.

Musicon Live præsenteres af Gimle i samarbejde med Roskilde Kommune, Foreningen af Aktører på Musicon og INSP! Sound med støtte fra Statens Kunstfond og Tuborgfondet.

Anne Linnet. Pressefoto.