The Sandmen. Pressefoto.

Så er der endelig grønt lys. Fra torsdag d. 6. maj kan vi samles omkring livemusikken igen. Mens der har været stille på koncertfronten, har Gimle arbejdet på højtryk for at finde nye datoer til udskudte koncerter, og det er resulteret i et fuldstændigt pakket forårs-line-up med noget for enhver smag.

De glæder sig til at tage til koncert med jer igen!

TORSDAG 03.06.21 – THE SANDMEN (NY DATO) – bestil billetter
The Sandmen fortsætter rækken af udsolgte koncerter fra efteråret 2020 med en række nye koncerter i maj og juni 2021. Bandets kærlighed til liveoptræden har altid stået i et særligt vigtigt og inspirerende centrum, hvor publikum kan forvente at blive udsat for en solid blanding af nyt og gammelt leveret på The Sandmen’s hårde, høje og direkte måde.

FREDAG 11.06.21 – FRIBYTTERDRØMME (NY DATO) – bestil billetter
Nyt år, ny lyd og nye koncerter. Det mærkelige år 2020 er blevet brugt i studiet på at lave ny musik med produceren Rune Rask (Suspekt). Fribytterdrømme samler tråden op fra den forrige plade ’Skin’, men har på det nye album i højere grad et fokus på groove, beats og tekster med erfaringer fra det virkelige liv.

Hvis vi må flytte en koncert til en ny dato, håber vi selvfølgelig, at du vil beholde billetterne. Men du vil altid få muligheden for at få billetternes pris refunderet. Hvis koncerten aflyses, får du automatisk prisen for dine billetter inkl. billetgebyr tilbage.