Zenspiration
Ro’s Kilde
Vindingevej 34E
4000 Roskilde
22 66 97 98
ma@zenspiration.dk

Følg Zenspiration.dk på Facebook 

Hvor videnskab og spiritualitet smelter sammen
Ro’s Kilde er et center for naturlig sundhed og velvære. Her mødes mange former for alternativ behandling, yoga og meditation. En af behandlerne er Mette Andersen, der har boet i Roskilde i 25 år. Mette er civilingeniør og således ikke den typiske alternative behandler. Hendes naturvidenskabelige baggrund gør, at hun er i stand til at kombinere en analytisk og logisk tankegang med den spirituelle tilgang til livet, der kendetegner det alternative.

”Som særligt sensitiv, introvert og med en IQ i den højeste ende af skalaen har det altid været naturligt for mig lynhurtigt at fornemme, hvad andre omkring mig har brug for, og intuitivt at ”vide” noget om folk ved blot at se på dem,” forklarer Mette Andersen, der har brugt sine ingeniør-egenskaber for hurtigt at kunne sætte sig ind i komplekse emner, til at lære alt hvad hun kan om personlig udvikling. Hun er nået frem til, at moderne mennesker er nødt til at dykke meget mere ned i det spirituelle for at kunne finde indre ro.

Psykospirituel vejledning
I virksomheden Zenspiration tilbyder Mette Andersen bl.a. psykospirituel vejledning – en terapiform inden for den transpersonlige psykologi – mødet mellem spiritualitet og psykologi.

Som virksomhedens navn mere end antyder, trækker Mette Andersen stærkt på zenbuddhisme, den japanske variant af buddhismen, der har vundet stor udbredelse i Vesten. En zenbuddhist tilstræber at opnå indsigt i sit eget virkelige væsen – hvilket som regel først lykkes efter mange udfordringer.

”Et af vendepunkterne for mig var da det gik op for mig, at jeg kunne gøre noget andet end det hidtil ”normale”, som jeg havde lært at vælge, og var kørt fast i,” fortæller Mette Andersen, der selv fik hjælp af en psykospirituel vejleder, som førte til nye uddannelser, indsigter og muligheder.

Dit autentiske potentiale
Det er dels erfaringen med zen, dels Mettes medfødte empati, der gør, at hun er i stand til at hjælpe så mange af hendes klienter. Hun lytter ikke blot til det du siger, men også til hele dig. Hun ser hurtigt gennem diverse lag og tillærte mønstre og ind til din kerne og dit potentiale.

Det er med udgangspunkt i dette, at Zenspiration giver dig redskaberne til at udforske, dyrke og udfolde dit sande potentiale. Gennem forløbet får du kontakt til din intuition, du lærer at lytte til den, og handle på det du har brug for. Det sker bl.a. gennem meditation og drømmerejser, hvor du guides til at kontakte dit højere selv for personlig indsigt og visdom. Mette skriver ned undervejs, og du får noterne med hjem, til at understøtte din proces. Og det sker i trygge rammer hvor humor og latter er en naturlig del af processen.

Mette Andersens egen livsbane har været snoet, og hun håber, at du med hendes hjælp kan skyde en genvej til indre ro, så du får mere energi og handlekraft.

Du kan booke en tid ved at kontakte Mette på tlf. 2266 9798. Send meget gerne en sms.

Healingsmeditation
Er du i tvivl om et psykospirituelt forløb er noget for dig, så kan det anbefales at møde op til en guidet healingsmeditation hos Zenspiration. I det smukke rammer på Ro’s Kilde kan du lægge dig godt til rette og nyde en time på den blideste lydrejse til tonerne fra de mange syngeskåle. Meditation ved hjem af de traditionelle tibetanske klangskåle er ren selvforkælelse, der løfter energien og giver den dejligste dybe indre ro.

 

Mette Andersen

sølvpartner