Sara Telte ApS
Øde Hastrupvej 123
4000 Roskilde
46 32 37 54
info@saratelte.dk

Følg Sara Telte på Facebook 

Følg Sara Telte på LinkedIn 

Følg Sara Telte på YouTube 

Telte fra Roskilde
Når du skal holde en stor fest – større end du har plads til – så er Sara Telte i Roskilde stedet at henvende sig. Fra domicilet i Roskilde leverer Sara Telte telte til hele Danmark. På vores himmelstrøg skal man være meget heldig hvis vejret tillader en havefest under åben himmel. Der er brug for et solidt telt til at beskytte dine gæster mod regn og vind. Og når solen brager igennem fra en skyfri himmel kan telte og pavilloner fra teltudlejningsvirksomheden i Roskilde sikre svalende skygge.

Sara Telte leverer teltet med en vejledning til opsætning, og de kan selvfølgelig også sætte det op for dig for – hurtigt og effektivt – for en beskeden merbetaling. Ligesom de kan tage det ned og pakke sammen, når festen er veloverstået.

Sara Telte er en virksomhed med speciale i teltudlejning og udlejer både små og store telte i hele Danmark, men de kan også levere inventaret. Borde, stole, varmelamper, service osv. Kan du bestille samtidig med du lejer dit telt.

Det perfekte telt
Det er mange muligheder for teltudlejning i dag, fra den spinkle pavillon, der kræver vindstille vejr, til det store solide partytelt, der kan rumme en hel balsal og ikke blæser omkuld. Teltudlejning i Roskilde er en billig løsning, hvis man har den rigtige lokation på plads, hvor teltet kan stå – en park eller en have. Teltudlejning giver dig som vært mulighed for at holde din fest midt i naturen og supplere med andre udendørs aktiviteter for en uforglemmelig fest.

Sara Telte har over end 20 års erfaring indenfor teltudlejning i hele Danmark med speciale i eventtelte, festtelte og håndværkertelte. Her finder du de veltestede og billige standardløsninger, ligesom du kan få en skræddersyet løsning til netop dit særlige event.

Sara Telte i Roskilde udmærker sig også ved at tilbyde teltudlejning i vinterhalvåret, hvor andre kun leverer og opsætter telte om sommeren. Hos Sara Telte kan du leje telte over lang tid, f.eks. mens der bygges nyt eller bygges om.

Virksomheden har både private kunder, der skal holde eksempelvis konfirmation, bryllup og rund fødselsdag, samt erhvervskunder der ønsker den bedst mulige lokaleløsning på messer og til deres receptioner.

Ingen opgaver er for store eller for små til Sara Teltudlejning og har du specielle telt-ønsker, kan de også imødekomme det.


sølvpartner