Roskilde Wellness Center
Parkvej 1, kælderen
4000 Roskilde
roskildewellnesscenter@gmail.com

Følg Roskilde Wellness Center på Facebook

Følg Roskilde Wellness Center på Instagram  

Fysisk velvære via sund kost og motion
I en hektisk hverdag med godt gang i arbejds- og familieliv kan det være svært at finde overskuddet til at holde den fysiske form. Det fysiske velvære bør prioriteres højere, alene af den grund at en god grundform giver mere energi til alle livets andre vigtig gøremål. Men det er nemmere sagt end gjort. Kender du det, at de dyrt indkøbte løbesko og håndvægtene samler støv? Stadig flere tager konsekvensen og allierer sig med en personlig coach, der kan holde én til ilden, så man når de mål man sætter sig.

Coachteamet i Roskilde har stor erfaring som træner for helt almindelige mennesker, der har ambitioner om at komme i meget bedre form eller blive den bedste udgave af sig selv.

Drop Ind i Roskilde Wellness Center onsdage
I Roskilde Wellness Center tilbyder teamet personlig kostvejledning, bodyscanninger og mange forskellige aktiviteter og events, herunder det kendte trænings- og resultatkoncept FitChallenge.

Centret fører de prisbelønnede produkter fra Herbalife Nutrition, som støtter op om en sund kost – det er bl.a. lækre måltidsshakes, mellemmåltider, proteinbarer, energiprodukter og meget andet, som er med til at skabe fantastiske resultater

Centret er åbent for nye gæster hver onsdag. Kom ind og hyg med coachteamet og få en god snak om resultater og smag på de lækre sager. Følg med på Facebook siden her, og tilmeld dig!

Et hyggeligt træningsfællesskab
Roskilde Wellness Centers gæster har udfordringer, vi alle kan nikke genkendende til; at kroppen mister muskelmasse, når vi ikke får den optimale kost og træning, vi tager på i tøjstørrelser, har en sød tand, er trætte, mangler overskud, er udbrændte, bliver overvægtige osv.

Centret rummer mange forskellige ambitionsniveauer og hjælper mange mennesker – unge og gamle – med at sætte sig fornuftige mål og, ikke mindst, nå dem.

I august 2022 har Roskilde Wellness Center skudt FitChallenge nr. 42 i gang – det er et træningsfælleskab med masser af grin, sjov, hårdt arbejde og fantastiske resultater igennem 8 uger. Udover effektive træningstimer, frisk luft og gode grin indeholder forløbet personlig coaching, bodyscanninger, personlige kost- og livsstilsevalueringer og flotte præmier til de flotteste resultater.
Læs mere om FitChallenge og tilmeld dig her!

Hos Roskilde Wellness Center finder du personlige coaches, der kombinerer stor viden om krop og kost, sundhed og motivation, så du ikke bare køber en kur, men en livsstilsændring, der holder.

Du kan tilmelde dig til en gratis bodyscanning og personlig livsstilsevaluering her.

Kunderne siger
Følg Roskilde Wellness Center på Facebook og få nyt om deres arrangementer, produkter og opskrifter. På Facebook kan du også se hvad de glade gæster skriver om centret – vi citerer her et lille udpluk.

”Smil på læben – fed træning – søde mennesker” – Anne

”Jeg har nu være under vingerne hos Roskilde wellness Center i 2,5 år, og fået en fantastisk støtte og opbakning hos Mie og Nicolaj Marker. Jeg har nået mine mål, og takket være de gode produkter fra Herbalife, fokus på kostsammensætning, væske og motion og støtte fra min coach” – Bente

”Super dejlige glade fantastisk hjælpsomme coach. Fede træninger” – Tina

”Har på bare lidt over 4 måneder fået nogle helt fantastisk resultater, helt sikkert takket være Nicolaj Marker og resten af de super seje mennesker omkring Roskilde Wellness Center og Herbalife produkterne” – Lars

”Her er plads til alle, og du mødes lige præcis dér, hvor DU er” – Lotte

 

sølvpartner