Proces Konsulenterne ApS
Ringstedvej 125 – gården, 1. sal
4000 Roskilde
40 62 04 44
[email protected]

Fri fra administrative byrder
En bevaringsværdig bygning opført i midten af 1800-tallet danner de idylliske rammer om en lille rådgivningsvirksomhed med mere end 25-års brancheerfaring. Proces Konsulenterne ApS med kontoret tæt på motorvejsafkørsel 21 og 21V yder små og store virksomheder hjælp med økonomi, administration og procesoptimering.

Mange forskellige typer virksomheder har brug for at uddelegere bogføring, moms, løn og regnskab til specialister, så det bliver gjort rigtigt og effektivt. Således får man frigjort tid og energi til at fokusere på det man er bedst til. En besværlighed som rykning af dårlige betalere kan ligeledes give luft i hverdagen med bedre likviditet og interessantere gøremål. Måske har økonomistyringen sejlet gennem længere tid, og der er behov for en grundig oprydning? Det kan forekomme uoverskueligt, når man samtidig skal rette fokus på salg og produktion.

Djævlen er i detaljen
Proces Konsulenterne yder hjælp til såvel de rutineprægede administrative opgaver som den store gennemgang og optimering af din virksomheds processer. Her får du en kompetent og erfaren sparringspartner, der sikrer styr på de detaljer, der kan koste en virksomhed dyrt, hvis de ikke bliver taget hånd om.

Du får hjælp til at skabe lettere arbejdsgange og sætte dine aktiviteter i system, og skabe overblik så du ikke træffer beslutninger i blinde.

Proces Konsulenterne tilbyder supplerende økonomikurser og opkvalificering af dine medarbejdere.

Ærlighed, saglighed, humor
Proces Konsulenterne har den erfaring og faglige tyngde der gør, at du altid kan forvente et ærligt svar. ”Vi pakker ikke tingene ind – er saglige men uformelle og humoristiske i vores kommunikationsform”, siger de selv. ”Vi vil kunne se vores kunder i øjnene og vi vil være sikre på, at de forstår at føre de enkelte tiltag ud i livet. Derfor medvirker vi gerne i implementeringsprocessen – som aktiv deltager eller blot som tovholder.”

I spidsen for Proces Konsulenterne finder du Tina Sørensen, der med hård og nænsom hånd styrer både egen virksomhed og de større administrative udfordringer hos kunderne. Tina er uddannet merkonom i regnskab og organisation og har derudover en Akademiuddannelse i ledelse. Hun har haft ledelsesansvar i flere ansættelser og fik i 1995 foden under eget bord. Som sådan har hun erfaring med procesoptimering hos både enkeltmandsvirksomheder, store koncerner og halvoffentlige institutioner.

Dygtig og rummelig
Omkring sig har Tina samlet et hold som rummer stor dygtighed og disciplin, og hvor der også er højt til loftet. Proces Konsulenterne har gennem tiden med succes haft flere medarbejdere, som har svært ved at passe ind på andre arbejdspladser. I 2017 blev konsulentvirksomheden belønnet med Lejre Kommunes virksomhedspris for sit sociale engagement. ”Proces Konsulenterne har med sin rummelighed bidraget til at flere personer er fastholdt eller integreret i ansættelsesforhold, der har gjort personerne selvforsørgende”, hed det i motivationen.

Kontakt Proces Konsulenterne. Nuværende og nye kunder er altid velkommen til at kigge ind, men ring gerne først, så du undgår ventetid.


sølvpartner