Partnerpolering

Foto: Partnerpolering

Tlf. 29 84 29 81
halvpris@partnerpolering.dk

Følg Partnerpolering på Facebook.

Følg AlgePartner på Facebook.

Professionel polering af dit hus
Partnerpolering kombinerer vinduespudsning med algerens, så du ét og samme sted kan få hele dit hus – vinduer, tag og terasser – gjort rent og pænt.

Partnerpolering stiller høje krav til kvaliteten af det arbejde de udfører. Deres mangeårige erfaring inden for faget sikrer, at poleringen af vinduer sker med stor professionalisme og grundighed.

Vælger du at benytte dig af Partnerpolerings gode tilbud, kan du være sikker på et resultat, du vil være tilfreds med. Firmaet har således en tilfredshedsgaranti, der sikrer, at poleringen lever op til deres kvalitetskrav.
firmaets facebookside og på Trustpilot, vidner kundekommentarer om, at medarbejderne får masser af ros. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, vil du opleve et firma, der tager din klage alvorligt og hurtigt retter op.

Gaven der ikke skal byttes. Foto: Partnerpolering

Lad solen stråle på rene vinduer
En solskinsdag, hvor lyset vælter ind gennem vinduerne, er meget bedre, når vinduerne ikke skæmmes af snavs og pletter.

Vil du gerne sikre dig flotte vinduer året rundt, anbefales Partnerpolerings abonnementsaftaler til private. Dermed holder du dine vinduer rene med faste intervaller, og det til en bedre pris, end når du booker firmaet til enkeltstående opgaver.

Partnerpolerings hjemmeside kan du hurtigt og nemt beregne prisen på en vinduespudsning i dit hjem. Firmaet tilbyder yderst konkurrencedygtige priser, der kun forbedres af, at du vælger at indgå en fast aftale med dem.

Polerer på hele Sjælland
Uanset hvor i Roskilde du befinder dig, kan du altid gøre brug af Partnerpolerings ydelser. De har kunder på hele Sjælland og udfører vinduespolering i både beboelsesejendomme og villaer. Du kan få pudset vinduer både ude og inde og alt med miljørigtig sæbe – og der er hurtig udrykning. På hjemmesiden Få Pudset finder du nemlig nemt en dygtig vinduespudser i dit nærområde.

Foto: AlgePartner

Tag og terrasser fri for alger
Det er i søsterfirmaet AlgePartner, at Partnerpolering tilbyder algebehandlinger og fliserens. De grimme grønne belægninger, der kan gør belægningen glat i vådt vejr, bliver fjernet nemt og effektivt.

Ved at kombinere en fliserens eller algebehandling med efterfølgende vinduespolering undgår du, at dine vinduer bliver skæmmede af kalk efter behandlingerne.

Få et godt tilbud på tlf. 29 84 29 81 eller send en mail på post@alge-partner.dk. De lægger også ofte gode tilbud ud på AlgePartners facebookside.
sølvpartner