OUTDOOR FITNESS i Jyllinge

Tidspunkt: Hver lørdag kl. 9.00

Mødested: Lønagerparken/P Pladsen for enden af Osvej Vest i Jyllinge

Pris: gratis og alle er velkomne

Instruktør og organisator:
Anna Miller
Østtoften 5
4040 Jyllinge
Tlf. 51 88 68 74

Træning i den friske morgenluft
Hver lørdag morgen er der gratis udendørsstræning i Lønagerparken. Her mødes morgenfriske og motionslystne mænd og kvinder og træner i den friske luft. Her får du sved på panden, pulsen op og sjove oplevelser. Det er en fantastisk start på weekenden, og du går veltilpas og glad fra træningen.

“Vi bruger omgivelserne i parken til løb og bænkene til udstrækning og styrketræning. Vi bruger redskaber som medicinbolde – med og uden håndtag og kettlebells med forskellig vægt, så alle kan blive udfordret”, fortæller Anna Miller. “Parkens varierede landskab gør løbetræningen sjov, og udfordrende når stejle steder skal forceres, eller der skal springes over små forhindringer”, tilføjer hun.

Du er selv med til at tilpasse træningen, så den passer til dig og det niveau du er på nu.

Dokumenteret sund
Udendørs træning, også kaldet outdoor fitness, er sundt for både krop og sind. Det gælder om at komme ud så tit som muligt, og der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun forkert påklædning. Udenfor får du sollys, frisk luft og utallige hjernestimulerende sanseoplevelser.

Det er en stor gave at give sig selv, og er du sammen med andre om træningen, spreder den gode energi sig til flere. Det er dokumenteret, at det både sundheds- og præstationsmæssigt er fordelagtigt at træne udendørs, så længe det er i et sundt miljø og ikke midt i en stærkt forurenet storby. I Jyllinge er der masser af plads og frisk luft.

Følg med på facebook
OUTDOOR FITNESS’ Facebook er der mange fotos fra morgentræningen, så du kan se, hvilke redskaber der bliver trænet med. Her kan du se, at det er sjovt at træne sammen med andre i grønne omgivelser, så tøv ikke med at springe på holdet næste lørdag og prøv outdoor fitness i godt selskab.

sølvpartner