MrPerfect.dk LED pærer og spots
shop@mrperfect.dk
71 99 99 37 (hverdage 9-15)

Følg Mr. Perfect på Facebook

Følg Mr. Perfect på Twitter

Følg Mr. Perfect på Pinterest

LED ude og inde
Der findes i dag LED pærer og spots til ethvert behov, både inde og ude. Med den nye teknologi er det blevet nemmere og billigere at installere lys i indkørslen og haven. Ikke alene er det praktisk, det giver også en meget flotter haveoplevelse, når terrasser, bede, krukker og havedamme er smukt oplyst. LED pærer og spots fås i flere forskellige farver og farvetoner, også i varianter, der kan skifte mellem forskellige farver, hvormed du kan få den optimale belysning af dit uderum.

MrPerfect.dk er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde et bredt udvalg af LED pærer og spots, herunder havelamper. Dette gør MrPerfect.dk til en af Danmarks største forhandlere af LED-produkter som pærer, spots, strips mv. Derudover udmærker de sig som en af Danmarks billigste LED-leverandører, og de har prisgaranti på alle de populære pærer og spots.

Og der blev LED!
LED pærer og spots har i løbet af få år grundlæggende forandret belysningsfaget. LED er en forkortelse for Lys Emitterende Diode og betegner en elektronisk komponent, der udsender synligt eller infrarødt lys, når den gennemstrømmes af elektricitet. Oprindeligt blev LED pærer og spots brugt i eksempelvis fjernbetjeninger og generelt som indikatorer i elapparater. I nyere tid er LED pærer og spots blevet stadig mere eftertragtede alternativer til både glødepærer og halogenpærer. LED pærer og spots kan nemlig bruges i både retningsbestemte og ikke-retningsbestemte lyskilder.

LED pærer og spots fremhæves ofte for deres lave energiforbrug, når man sammenligner med den ældre lysteknologi. Men LED pærer og spots skiller sig også positivt ud ved at vare længere samt tænde og slukke hurtigere. De er både mindre i størrelse og mere robuste end de gamle pærer og har derfor muliggjort lysopfindelser, man ikke tidligere troede var mulige. Ikke mindst i udviklingen af ”smarte” lyskilder, som man ser hos f.eks. Google Home, hvor man kan styre boligens belysning ved at tale med sin mobiltelefon. Dette er blot et af de områder, hvor LED pærer og lys har understøttet innovation.

Når det skal være perfekt
Den altoverskyggende fordel ved MrPerfects LED pærer og spots er, at du kan spare mellem 80-95% på elregningen. Derudover har LED pærer og spots en levetid på op til 50.000 brændetimer. Som MrPerfect selv skriver: “Har du din pære tændt i 3 timer pr. døgn, så går der ca. 44 år, før den skal udskiftes – til sammenligning skal en halogenpære skiftes allerede efter 1,5 år, så en sparepære er altid den bedste og billigste løsning”.

MrPerfect.dk har eget lager i Danmark og dag-til dag levering ved bestilling inden kl. 15.30. Du får fri fragt af LED pærer og spots til Roskilde ved køb over 500 kr.

Kontakt MrPerfect.dk

sølvpartner