MK-Automatik
Teglgården 15
4220 Korsør

Tel: +45 2483 7691
Email: service@mk-automatik.dk

Facebook

Website

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 14.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

MK-Automatik er et firma med flere års erfaring, som udfører automatisering inden for fire hovedfag. Manden bag er Morten Broe Knudsen. Morten blev uddannet i 2007 og har mere end 10 års erfaring i faget.

Firmaets målsætning er at levere den bedste service til såvel store som små kunder indenfor industrien, forlystelsespark, marine og offshore.

Igennem kreativ tænkning og en solid forståelse for kundernes udfordringer udnyttes deres viden til at sammensætte intelligente løsninger, der løser disse udfordringer.

Roskilde – en industriby

I den brede befolkning er Roskilde med sin festival og sin domkirke måske mest kendt for det kulturelle, men byen har meget industri, og årsagerne til dette kan spores helt tilbage til vikingetiden, hvor placeringen ved fjorden gjorde Roskilde til et naturligt knudepunkt for handel.

Senere blev byen opsamlingspunkt for varer fra Vestsjælland. Og da jernbanen kom, kunne slagtning og processering af råvarer finde stede i Roskilde, for derefter at blive sendt videre til de mange kunder i København. Dermed var byens nuværende store fødevareindustri grundlagt. Men Roskilde var også godt med allerede i den tidlige industrialisering med for den tid avancerede anlæg indenfor produktion af papir, halm, uld, tobak, lervarer og meget andet godt, foruden flere jernstøberier, limfabrikker, spritfabrikker og bogtrykkerier.

I dag er Roskilde også kendt som uddannelsesby, der leverer nye rekrutter til industrien, ikke mindst byens mange tekniske gymnasier, men også Roskilde Universitet. 

MK-automatik tilbyder alle former for automatisering inden for industriel produktion

Industri automatisering er et must, hvis du vil fastholde konkurrenceevnen på større eller mindre maskiner, udstyr og produktionsanlæg af høj kvalitet.

MK-Automatik har store kompetencer og meget erfaring inden for industriel automatik, uanset om omdrejningspunktet er fabrikker, pumpestationer, lagerhoteller osv.

Så står jeres virksomhed og skal have lavet en styretavle, have hjælp til fejlfinding, bygget en styring eller har brug for mandskab til vedligehold, så tøv ikke med at kontakte Morten Knudsen og MK-Automatik.

Få hjælp til:

Fejlfinding
Vedligehold
Byggestyring
Udvikling og bygning af mindre automatikprojekter
PLC programmering (Siemens og Mitsubishi)
Pneumatik

 

sølvpartner