MintiHealth ApS
Egeholmen 7, Gundsømagle
4000 Roskilde
2671 6602

Læs mere på: mintihealth.com

Følg MintiHealth på Facebook 

Tilbage til naturen
Alt for mange moderne mennesker lever et liv fyldt med sygdomme, der symptombehandles med konventionel medicin med store bivirkninger, som igen bliver forsøgt behandlet med ny konventionel medicin. En ting er at vi på denne måde ikke lever så længe, som vi ville havde gjort med en sundere livsstil. En anden ting er at vores sidste år på denne jord bliver mindre gode, end de ellers ville have været. Vi finder os kort sagt i alt for meget stress og sygdom, og det vil MintiHealth i Roskilde gerne lave om på.

Det er en central målsætning hos MintiHealth, at vi bør finde tilbage til naturen, for at finde et liv i bedre balance. Det gælder både i coachingen, healingen samt i den naturkosmetik, som firmaet leverer. Indehaver Henriete Siff Thomsen har beskæftiget sig med yoga og meditation i mange år, og metoderne har hjulpet hende, efter hun selv blev syg af stress i forbindelse med et lederjob. Siden 2008 har hun brugt sine egne dyrt købte erfaringer som coach. Med Henriete ved din side kan også du finde et liv med større harmoni – med den rette kost, motion og meditation som vigtige byggesten.

Imponerende cv
Som coach er Henriete certificeret i henhold til og følger INLPCA’s (International NLP Coach Association) standarder. Hun har en MBA fra CBS og er ydermere bl.a. NLP Master uddannet i Danmark samt ekstern censor på NLP uddannelser. Oprindeligt er Henriete uddannet sygeplejerske og har været leder og chef i flere kommuner både i ældreplejen og som udviklingschef.

Alt dette har hun i de senere år suppleret med uddannelser indenfor det alternative og spirituelle. Henriete er dels uddannet i produktion af cremer hos BK-Naturkosmetik samt uddannet healer og reikimester. Desuden er hun meditationstræner og yogamester og forfatter til bogen ”Midt-i Meditation”.

Datter af en shaman
Når du møder til healing eller clairvoyance hos MintiHealth er det ikke muligt at bestemme hvad der sker.

”Jeg åbner blot for hvad der kommer, for det vil være det som universet mener er vigtigst lige nu. Men udgangspunktet er selvfølgelig dine ønsker og spørgsmål for din session,” forklarer Henriete Siff Thomsen, der også tilbyder fjern healing/clairvoyance.

”Som datter af en shaman kan jeg ofte fortælle hvilket kraftdyr du har, ligesom dine personlige guider/skytsengle ofte kommer tilstede og giver gode råd. Min tilgang er meget pragmatisk, forstået på den måde at jeg giver dig værktøjer, som du kan bruge på den rigtige måde for dig,” siger Henriete, der tilbyder både stresshealing, reikihealing og chakrabehandling.

Stress coaching
Som coach har Henriete specialiseret sig i stress, som hun har mærket på egen krop. Som stress coach skiller Henriete sig ydermere ud ved, at hun også kan tilbyde healing og spirituel vejledning.

Stress coaching har en holistisk tilgang til problemet, da alle forhold virker ind på vores helbred. Der anbefales minimum fire samtaler, hvor du får redskaber til at håndtere og styre din stress.

Naturcremer der lindrer og heler
MintiHealth leverer cremer fremstillet af naturlige, økologiske og vegetabilske råvarer. Produkterne er op til 95% økologiske.

BK-Salven er udviklet af Henrietes mor, Birgit Klausen, ejer af det tidligere firma BK-Naturkosmetik, der bygger på en enorm viden om urter og planters virkninger på huden på mennesker. Resultatet er en række cremer, som undgår bruge af hormoner med mange bivirkninger. I sortimentet er bl.a. cremer, der er lindrende og helende på forskellige former for eksem, psoriasis, vorter og forkølelsessår.

Kunderne siger
”Min datter på 7 havde fået en fingervorte på størrelse med en ært. Den sad på ringfingerens inderste led, lignede blomkål og så ikke særlig rar ud. Jeg læste om BK-Salven på nettet og tænkte, at det var forsøget værd. Den autoriserede behandling af vorter er ikke noget for en 7 årig. Vorten er pist væk efter 4 uger. Hun har selv smurt den én gang om dagen (når hun huskede det) og sat plaster på” – Karina

”Jeg har gennem mange år haft psoriasis, og har prøvet et utal af cremer. Jeg fandt BK-Eksemsalven (BK-Derma) på nettet, og tænkte at den måtte jeg prøve, da den ikke ødelægger huden. Cremen har både hjulpet på min psoriasis i hovedbunden og på kroppen, den er meget fed, men så bruger jeg den bare inden jeg skal sove. Den både heler og tager en del af ”det skællende udslet”, så jeg fortsætter med at bruge cremen, også fordi jeg er meget overfølsom og ikke kan tåle så mange cremer, men denne slår jeg ikke ud af” – Hans Jensen

”Så fandt jeg endelig en fed creme, der også virker helende på mine meget tørre skinneben! Tak for det, BK-Derma kan jeg godt anbefale til andre, der ikke synes at de har fundet en creme der virker” – Bente

Bogen “Midt i” Meditation af Henriete Siff Thomsen

sølvpartner