Vor Frue Hovedgade 65
4000 Roskilde
26280686
mia@miaprang.dk

Følg Mia Prang på Facebook og Instagram

Giv dig selv et serviceeftersyn
I oktober 2021 åbnede Mia Prang sin klinik i Roskilde. Hendes speciale er Kranio-Sakral Terapi, der bl.a. kan afhjælpe gener efter piskesmæld, hovedtraumer og bækkenløsning, ondt i ryg og nakke, hovedpine, kolik, myoser, stress og depression. Men du behøver ikke fejle noget specifikt for at få glæde af terapien. Lige som mange giver bilen et kilometer eftersyn, er det sund fornuft at give kroppen et eftersyn og et pusterum en gang imellem.

”Jeg brænder for at hjælpe andre til at lande et bedre sted i livet. Jeg har et særligt kendskab til og erfaring med behandling af kvinder, som alt for længe har været mentalt overbelastede, stressede og har eller har haft angst,” fortæller Mia Prang, der bruger sine egne livserfaringer med en hverdag og et liv som mor og bonusmor til tre børn. 

Mia Prang lærte Kranio-Sakral Terapi at kende, da hendes ældste datter fik behandling, som følge af uro i kroppen og søvnvanskeligheder.

”Hun havde god hjælp og effekt af Kranio-Sakral Terapien, og jeg har også selv mærket på min egen krop, hvilken forskel terapien gør for mit velbefindende,” fortæller Mia Prang.

Stammer tilbage fra 1920
Kranio-Sakral Terapi er en både blid og dybdegående manuel behandlingsform, som har til formål at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Terapeuten finder kroppens spændinger og ubalancer og arbejder med dette i fokus.

Behandlingsformen har sin oprindelse i en såkaldt osteopatisk metode og blev først beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920. Sutherland dokumenterede, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne også hos voksne og opfandt senere de teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

Glæd dine medarbejdere
Ved hjælp af en firmaaftale med Mia Prang kan du forkæle dine medarbejdere med Kranio-Sakral Terapi, som kan afhjælpe almindelige hverdagsgener, bl.a. stress, hovedpine, muskel- og ledsmerter.

Mia Prang søger at rette op på skævheder i kroppens centralnervesystem – hjerne, rygmarv og rygmarvsnerver. Behandlingen udføres med lette tryk (5 g) og forskellige teknikker, for at løsne membranerne omkring kraniet og bindevævet omkring hals- og ryghvirvlerne, for derved at rette eventuelle skævheder.

”Med en behandling hos mig, hjælper jeg dine medarbejdere til at finde fodfæste, skabe ro i deres nervesystem og afhjælpe dem med de gener, de oplever i krop og sind,” fortæller Mia, der samarbejder med både små og store virksomheder.

”En behandling hos mig kan ydermere give velvære, hvilket betyder at dine medarbejdere får slappet af, så de får skabt både mentalt og fysisk overskud, hvilket kommer både dine medarbejdere, dig som arbejdsgiver og din virksomhed til gode,” tilføjer hun.

Klienterne siger
”Jeg står i et kræftbehandlingsforløb og har fået KS behandlinger ved Mia for at afstresse kroppen og afhjælpe nogle af de bivirkninger, der følger med. Det er så fantastisk og jeg glæder mig altid til næste gang. Hun er utrolig omsorgsfuld, sporer sig hurtigt ind på mine behov, men passer samtidig på ikke at presse min krop mere end godt er” – Bente

”Jeg har taget kontakt til Mia, når min krop var drænet for energi og jeg havde en oplevelse af ikke at være i kontakt med mig selv. Her kunne Mia hjælpe til at sætte gang i den positive energi igen og give overskud igen. Det har også hjulpet at komme hos Mia, når jeg har haft smerter i ryggen. For mit vedkommende skulle der ikke mere en enkelt gang til ved Mia for at smerterne forsvandt” – Heidi

“Vi får hver måned besøg af Mia, hvor alle medarbejdere tilbydes kranio sakral-behandling. Medarbejderne er enormt glade for tilbuddet, og ser frem til Mias besøg. Det er naturligvis individuelt, hvad den enkelte får ud af behandlingen, men det er mit indtryk, at de fleste har rigtig god effekt. Særligt efter flere behandlinger. Virksomhedens gevinst er tilfredse medarbejdere, som får løsnet op for diverse skavanker. Noget som i sidste ende kan betyde færre sygedage” – Kristian Emil Petersen, Adm. direktør & partner, Grafisk Afdeling ApS

sølvpartner