Roskilde TV
Sønderlundsvej 58
4000 Roskilde
20 28 94 28
info@roskildetv.dk

Følg Roskilde TV på YouTube  og på Facebook.

Roskildes lokale tv-station
Roskilde TV sender nyheder og reportager om begivenheder i Roskilde og omegn. Kanalen producerer to timers lokal-tv hver uge, og alle udsendelser genudsendes fire gange i løbet af ugen. Udsendelser kan ses på Roskilde TVs YouTube-kanal. I et roligt og behageligt tempo, hvor de medvirkende får lov til at komme til orde uden irriterende afbrydelser, kan du blive klogere på et væld af interessante lokale emner.

TV havde som bekendt sin storhedstid med den enorme udbredelse i 1950erne – i 1960erne var tv danskernes foretrukne medie. I dag er TV stadig populært i den ældre generation, men i krydsfeltet mellem sociale medier og andre digitale tilbud kan TV også fange de unge. Ligesom podcasts er blevet populære, giver også audiovisuelle medier muligheder for ro og fordybelse i en stressende tid.

Roskilde TV er en ikke-kommerciel tv-kanal. De har således ikke indtægter via reklamer, men modtager støtte fra Kulturstyrelsen.

Brænder for lokal tv
Roskilde TVs redaktør er uddannet journalist, og kanalen samarbejder med en professionel fotograf. Derudover består holdet i skrivende stund af 16 frivillige tv-ildsjæle.

Her kan man prøve kræfter med alt fra kameraføring til interview. Alle der brænder for lokal-tv er velkomne til at deltage i produktionen af programmerne.

Kontakt kanalen på telefon eller mail, hvis du vil høre mere om mulighederne. Du kan også besøge redaktionen, der normalt har træffetid tirsdag og torsdage kl. 10-12.

Seniorredaktionen
En del af Roskilde TVs frivillige er over 60, og derfor har de oprettet en seniorredaktion, som bl.a. har fokus på ældres livshistorier og Roskildes historie. Seniorredaktionen modtager støtte fra Velux Fonden.

Har du en god historie, er du altid velkommen til at kontakte redaktionen på: info@roskildetv.dk

God stemning
Du kan også følge Roskilde TV på Facebook. Her har seerne også rosende ord til den lokale kanal:

”Meget behagelige journalister og fotografer og fine personlige udsendelser” – Ulricce Frandsen

”Fint samarbejde i forbindelse med indslag af mine barndomsændringer fra Svogerslev” – Hugo Madsen

”Søde og rare mennesker og god stemning” – Annett Kjeldgaard

Foto: ABW

sølvpartner