Foto: Maria Dam Kosmetisk Klinik

Maria Dam Kosmetisk Klinik 
Algade 28 F/G
4000 Roskilde
69 13 40 02
klinik@mariadam.dk

Følg Maria Dam Kosmetisk Klinik på Facebook

Book en tid online 

Professionel og omsorgsfuld
“Det er kun Maria som kommer i nærheden af mit ansigt”, fortæller en af klinikkens mange trofaste kunder på Facebook. Skønhedsbehandlinger er en tillidssag, og tilliden til Maria Dam og hendes medarbejdere er høj.

Klinikkens kunder er resultatorienterede og fremhæver det naturlige udtryk, som behandlingerne tilstræber. Vi har nok alle set eksempler i sladderpressen på behandlinger, der er gået for vidt, typisk hos hollywood-kendisser og rige russiske damer. Maria Dam Kosmetisk Klinik er en gennemført dansk klinik med høje standarder for kvalitet, der bygger på skandinaviske skønhedsidealer om stilrenhed i såvel den daglige makeup som den semi-permanente. Klinikken tilbyder med egne ord en friskere og smukkere udgave af dig.

Færre rynker, fyldigere læber, markante vipper
Resultatet tæller, men det gør processen også, og her fremhæver kunderne den smilende service, de får i klinikken. Maria og hendes kolleger har den empati, der skal til, for at skabe den tryghed, der gør at behandlingen bliver behagelig.

Foto: Maria Dam Kosmetisk Klinik

Indehaver Maria Dam er uddannet sygeplejerske og bachelor i sygepleje i 2004, og hun blev certificeret behandler i 2010. Siden da har hun specialiseret sig i kosmetiske behandlinger med Botox®, midlertidige fillers og laserbehandlinger. Branchen er i forbløffende teknologisk udvikling, og Maria deltager derfor hyppigt på kurser og konferencer i ind- og udland, hvorved du som kunde er sikret de bedste behandlinger markedet kan tilbyde.

Klinikken har tilknyttet speciallæge Jesper Skovlund, der bl.a. medvirker ved den gratis og uforpligtende forundersøgelse vedrørende Botox®/Vistabel®.

Du kan også møde den erfarne lægeeksaminerede kosmetolog Jenny Jørgensen, der er make-up artist med speciale i bl.a. negle, vipper og bryn og skønhedspleje i almindelighed.

Klinikken anvender RevitaLash til vipperne – en serie der er skabt af øjenlægen Michael Brinkenhoff, da hans kone gennemgik en kræftbehandling, og hendes vipper blev skrøbelige. RevitaLash styrker vipperne og gør dem mere fyldige.

Du finder oversigten over behandlinger og priser her 

Superglade kunder
Vi bringer lige et lille udpluk mere af de positive tilkendegivelser på klinikkens Facebookside:

”Hun er klart den bedste – den bedste behandler, der kan trylle med alt hvad hun rør ved. Hun er sød smilende og så imødekommende og varm person” – Sanne

”Jeg fik lavet fillers i mine læber i maj måned. Jeg blev en smule svimmel da jeg fik dem lavet, men Maria fik hurtigt beroliget mig og fik mig meget hurtig til at få det godt igen. Jeg er her næsten 4 måneder efter, stadig superglad for mine læber” – Trine

”Maria fortjener intet mindre end 5 stjerner! Smukke resultater og fantastisk service! Jeg kommer helt sikkert igen!” – Michelle

Kontakt Maria Dam Kosmetisk Klinik 

Klinikken fører læbestifter fra Revlon. Foto: Maria Dam Kosmetisk Klinik
Gaven der ikke skal byttes. Foto: Maria Dam Kosmetisk Klinik
Lange fyldige vipper med RevitaLash. Foto: Maria Dam Kosmetisk Klinik


sølvpartner