Malermester AH 
Dommervænget 16
4000 Roskilde
40 72 91 37
malermesterah@outlook.dk

Følg Malermester AH på Facebook og Instagram

Malerarbejde med kvalitet
Malermester AH er et malerfima i Roskilde, som lægger vægt på god kvalitet og brugbar rådgivning. De maler både udvendig og indvendig, og både for private, virksomheder samt foreninger. AH står for indehaver Andreas Holm, der blev udlært maler i 2014. Efter at have arbejdet i to større malerfirmaer, besluttede han i 2021 at springe ud som selvstændig.

Med foden under eget bord tager Andreas Holm sig tid til at løse opgaverne uden stress og jag.

”Jeg går op i kvalitet og god service, og jeg går ikke fra opgaven før du som kunde er tilfreds med resultatet,” siger Andreas.

Godt begyndt er halvt fuldendt
Hvis du selv vil male, men savner at grundlaget er i orden, kan Malermester AH også hjælpe. De løfter gerne den store byrde det er at fuldspartle og sætte filt eller væv op, så du kan gå direkte til den farverige del af opgaven. Den for uøvede lidt trælse opgave med at gøre en væg klar til maling ordner Malermester AH hurtigt og effektivt med det rigtige værktøj og håndelag. Lofter er heller ikke noget problem, og alle opgaver udføres med godt humør.

God og seriøs rådgivning
Malermester AH giver gerne gratis råd til sammensætning af farver. En farve kan nemlig tage sig meget anderledes ud på væggen, end den gør i farvebøtten. Som erfaren maler ved Andreas Holm hvad der passer sammen og kan se mange forskellige kombinationsmuligheder i en farve.

Når man maler, skal man have for øje, at der er forskel på hvilke typer af maling, der egner sig til den givne opgave og særligt til det givne underlag. Det også vigtig at vide noget om klargørelse; der skal som hovedregel både vaskes, slibes, grundes, spartles eller andet, og det kan Malermester AH også hjælpe med.

Maler på hele Sjælland
Med udgangspunkt i Roskilde kører Malermester AH på hele Sjælland, og firmaet har i sin korte levetid allerede opbygget en kreds af tilfredse kunder. Som en af dem skriver: ”Omhyggeligt forarbejde. Professionel og meget høflig. Rimelige priser. Flot resultat vil klart anbefale ham”.

Så uanset hvad du skal have malet, inde eller ude, må du ikke tøve med at kontakte Malermester AH for et uforpligtende tilbud.

sølvpartner