kokkekunstenKokkekunsten ApS
Vestergade 3
4130 Viby Sj.
Tlf. 40641660
[email protected]

Kokkekunsten på Facebook

Lutter glade smileys

Når livet er en fest
Når vi fejrer de store begivenheder i tilværelsen, vil vi gerne have de vigtigste personer i vores liv omkring os i højt humør. Det har stor betydning for vores egen oplevelse af den dag, hvor vi skal fejre eller fejres, og det naturligvis lige så vigtigt, at alle vore gæster fra nær og fjern føler sig godt tilpas.

Der indgår en masse detaljer i planlægningen og gennemførelsen af et vellykket arrangement, hvor alle jo gerne skal tage glade hjem, mætte af gode oplevelser og fyldt med gode minder. Noget helt centralt i enhver festlighed er menuen: Det er vigtigt for os at spise sammen, for spisningen har flere betydninger i alle kulturer. Maden, som vi nyder sammen, symboliserer venlighed, imødekommenhed, en hyggelig stemning, og at vi vil hinanden det bedste.

kokkekunsten1Lækker serveringsklar mad
I vores ofte fortravlede hverdag tænker mange, at de ikke orker at stå i køkkenet og kokkerere. Løsningen er meget enkel, nemlig at finde et respekteret firma, bestille den lækre mad dér, hvor kvaliteten af råvarer, tilberedning og alle hygiejneforhold er tip-top i orden. Den veltilberedte mad leveres klar til at blive stillet på bordet.

Sådan er det lige præcis at få leveret både festmaden og hverdagsmaden fra Kokkekunsten i Viby Sj.: Enkelt at bestille, leveret lige til døren og lækkert at servere.

Mange menuer at vælge imellem
Kokkekunsten har tilberedt og leveret menuer til fest og hverdag i mange år. Virksomheden startede helt tilbage i år 2000, så der er blevet leveret utallige menuer ud af huset og rundt på hele Sjælland.

På Kokkekunstens hjemmeside er det muligt at få et godt indtryk af menuerne, som kan sammensættes helt efter smag og lejlighed.

For blot at nævne nogle stykker, kan du til din fest vælge mellem mange variationer af følgende:

• Buffeter
• Brunch og tapas
• Receptionsmenuer
• Festmenuer

kokkekunsten3Kokkekunstens kunder siger…
“Helt igennem fantastisk mad til min søns konfirmation (konfirmationsmenu 2015). De allerbedste anbefalinger herfra” . – Jette

“1000 tak for super lækker mad (italiensk buffet) til vores sølvbryllup i lørdags på Sonnerupgaard – alt var bare helt perfekt. Alle gæster var meget begejstrede og maden fik stor ros – lige fra det utroligt lækre (og store) udvalg af forretter, til dejligt mørt kød, en fantastisk sauce, saftig perlehøne og lækkert hjemmebagt brød. Og en tiramisu som var (mindst) lige så god som min egen – og mazarintærten med frugter der var præcis lige så frisk og lækker som jeg håbede. Vi har kun én ”klage” – gæsterne spiste så meget, at de slet ikke kunne spise en pølse til natmad…” – Britt


sølvpartner