JS Vinduespolering
v/ Jack Sørensen
Hyldevænget 7
4621 Gadstrup
24471961
jsvinduespolering@gmail.com

Rene ruder hele året
De fleste vinduer har behov for at blive vasket mindst fire gange om året. De fleste kunder er særligt glade for vinduespolering tidligt om foråret, når de første skarpe solstråler brager ind gennem ruden. Vi bliver glade når solen skinner, men vi bliver også mindet om, at vinduerne, stuen eller kontoret trænger til en kærlig hånd. I løbet af en forhåbentligt varm sommer, hvor fugle og insekter har muntret sig omkring huset, er der også et tvingende behov for vinduespolering, og igen til efterår og vinter, så vinduerne er klar til vinterhygge indendørs med lys og dekorationer.

JS Vinduespolering er din lokale vinduespudser. Firmaet blev stiftet i 2012 med vinduespolering som speciale. Siden er forretningen udvidet til algebehandling af tage og rensning af fliser i hele Roskilde og omegn. Aktiviteterne rækker således langt videre end vinduer, og alle ydelserne leveres til konkurrencedygtige priser

Flotte fliser
JS Vinduespolering har specialiseret sig i fliserens, hvorved dine udendørsarealer kan blive frigjort for ukrudt, mos, flisepest og almindeligt snavs. Jack Sørensen renser både terrasser, indkørsler, trapper og stier, så du med god samvittighed kan nyde sommeren i haven.

Du kan også få hjælp til algebehandling af dit tag, facader eller fliser, så du kan nyde en algefri udsigt. En algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet.

Effektive solceller
Mange danskere har i de senere år fået lagt solceller på taget for at spare på de galopperende energiregninger. Solcellerne skal holdes rene, for hermed virker det bedre. Energien vil gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne, fordi panelet ikke er vasket med ultrarent vand som ikke efterlader kalk. JS Vinduespolering tilbyder professionel solcellevask, hvorved du sikrer at få fuld valuta for din energiinvestering.

Når det skal være i orden
En opgave for JS Vinduespolering er ikke helt færdig, før at det bedste resultat er opnået. Firmaet udfører både indvendig og udvendig vinduespudsning, typisk med max 12 ugers mellemrum, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker, hvilket alle er opgaver, som udføres for både private og erhverv.

sølvpartner