tdc roskildeTDC Erhvervscenter Roskilde
Københavnsvej 130
4000 Roskilde
Tlf. 44 25 10 20
roskilde@tdcerhvervscenter.dk

Åbningstider
Mandag-fredag 08:00 – 16:00

Giv kommunikationen en god start
Hos TDC Erhvervscenter i Roskilde sidder de kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at få den bedste kommunikation op at køre. TDC Erhvervscenter Roskilde er din lokale ekspert i alle de nyeste kommunikationsløsninger, en ekspertise der bygger på et solidt erfaringsgrundlag.

Ligger din virksomhed i nærheden af Roskilde, vil TDC Erhvervscenter her tilbyde dig de nyeste, sikreste og mest økonomiske tilbud i forbindelse med virksomhedens kommunikation. Dørene står åbne i Roskilde-filialen, hvor du vil kunne høre mere om mulighederne for at optimere din virksomheds kommunikation.

Viden kan styrke din forretning
God rådgivning er en mærkesag for TDC Erhvervscenter, og det er certificerede specialister, som hver dag sidder parate til at rådgive dig og din virksomhed om it, telefoni og kommunikationsløsninger generelt. Du vil opleve at rådgiverne sætter sig grundigt ind i vilkårene og rammerne for din virksomhed, således at der bygges et solidt grundlag for en personlig rådgivning.

TDC Erhvervscenter kan dække alle mulige behov indenfor it- og kommunikationsløsninger, hvor du kan få alt fra små og enkle løsninger til avancerede løsninger efter ønske og behov.

Bredt udvalg af produkter og løsninger
Det er vigtigt for TDC Erhvervscenter, at alle virksomheder får en løsning, som passer perfekt til de specifikke krav. Derfor arbejder TDC Erhvervscenter tæt sammen med dig og din virksomhed, for at den optimale løsning, nu og i fremtiden, bliver fundet.

TDC Erhvervscenter tilbyder virksomheder og forretninger ubegrænsede muligheder med alt fra smartphones og mobilpakker til større virksomhedsløsninger, der integrerer mobiltelefoner, it, omstilling, internet og meget mere. Uanset valg af service får du her fordelene ved Danmarks bedste netværk ifølge Teknologisk Institut.


sølvpartner