instalight2
Instalights lys tænkes ind i innovativ markedsføring

Instalight ApS
v/ Thomas Skovgaard Jensen
Linkøpingvej 4
4000 Roskilde
Tlf. 51 50 33 81
[email protected]

Telefontid
Hverdage kl. 10-16

Instalight på Facebook 

Magi med lys
Der er mysterier i denne verden, som man ikke regner med nogensinde at kunne finde løsningen på. Et af disse spørgsmål kan det være, at du har stillet dig selv, nemlig hvordan i alverden kan det lade sig gøre at konstruere de utrolige lysshows, som vi gang på gang ser præsenteret i TV, til koncerter og lignende.

Nu kan det lade sig gøre at komme nærmere et svar på, hvordan de kalejdoskopiske kaskader af lys og effekter kan bringes til at spille sammen med lyd og show. Det må vi kunne spørge Thomas Skovgaard Jensen om, for han er indehaver af Instalight i Roskilde, en af de virksomheder, som netop har specialiseret sig i at levere lysmateriale til de store shows.

TV2-Vild-jeg-dans-finale-
TV2 bruger bl.a. Instalights lyskilder til Vild med dans

Klassisk håndværk med moderne teknologi
Thomas Jensen og hans medarbejdere på Linkøbingvej har mange års erfaring med at levere lys og effekter til stort set alt det, vi sidder og ser på i fjernsynet. Hvis vi siger Eurovision eller Melodi Grand Prix, som den europæiske popmusikkonkurrence hed engang, hvis vi siger X-Factor, og hvis vi følger med i debatterne under valgkampene, så ved du lidt om, hvad det er, Instalight medvirker til.

”At kunne sætte lys og lyseffekter på, så det ser flot og imponerende ud, er mere seriøst håndværk end det er magi og trylleri,” fortæller Thomas og fortsætter: ”Vi fremstiller og leverer alle former for belysning, primært LED-strips i scenografier, kulisser, gulvpodier, studieborde, lys-vægge og trinlys i samarbejde med scenografer og lysdesignere.”

Instalight er tilknyttet en bred vifte af underholdningshows og studie-installationer for de landsdækkende TV-stationer.

Dengang Danmarks Radio bragte de allerførste shows med lyseffekter, blev alting fremstillet af farvede el-pærer på elektronikværkstedet i DR. Og når showet, f.eks. med Jørgen de Mylius i spidsen, gik i gang, sad der en tekniker og trykkede og drejede på knapperne, mens det hele foregik. Sådan er det ikke længere, for i dag er alting fremstillet af importerede energibesparende LED pærer, og alt er computerstyret og automatiseret.

Nissan-udstillingshus
Lækre lysdetaljer fra Instalight i Nissan udstillingshus

Et kig på Instalights referencer
Nu, hvor det er blevet afsløret, at det slet ikke er magi, der får de store shows i TV til at se imponerende ud, vil det måske interessere dig at vide, hvem der benytter den nye lys-teknologi.

Udover mediebranchen løser Instalight opgaver for eksempelvis restauranter, butikker, barer og private hjem.

Instalight lyser op privat og i virksomheden
Det er ikke kun, når der skal laves store lysopsætninger i forbindelse med shows, at Instalight leverer materialet.

Virksomhedens medarbejdere kan levere alle former for el-installationer, lige fra datanetværk til motorstyringer. I samarbejde med kinesiske leverandører udfører Instalight langtidsholdbare løsninger med kundens ønsker og behov i centrum.

Skal der i dit hjem installeres en integreret løsning med lys, lyd og data, så er Instalight den helt rigtige leverandør. Kontakt Thomas Jensen for en uforpligtende snak.


sølvpartner