HUMANBYMANNICHE
Thorsminde 19, Himmelev
4000 Roskilde
21180079
humanbymanniche@gmail.com

Følg HUMANBYMANNICHE på Instagram 

En mindful pause i en hektisk hverdag
I Himmelev finder du en oase i en hektisk hverdag – et center, hvor du kan finde ro og overskud gennem yoga, meditation, massage, hypnose og ikke mindst saunagus!

Som alle HUMANBYMANNICHEs tilbud er også saunagus en oplevelse for både krop og sind. Oplevelsen starter brutalt med 2 minutter i isbaljen, hvor temperaturen er et sted lige omkring 0 grader. Men derefter venter den dejlige sauna med en temperatur på ca. 80 grader og forskellige velduftende olier. Herefter er det tid til endnu en skøn tur i isvandet efterfulgt af sauna. Det hele tager ca. 2 timer, og der serveres vand og frugt undervejs.

Der er saunagus hver torsdag kl. 19-21 samt hver anden weekend. Du tilmelder dig saunagus på hjemmesiden. 

Det er også muligt at bestille en privat saunagus-event.

Inspiration fra Tibet
HUMANBYMANNICHE danner også ramme om bl.a. klang-massage, klang-meditation og yoga med klangskåle.

Hvad i alverden er klang, spørger du måske? Klangskålene stammer fra den buddhistiske kultur og skriver deres historie tilbage til Kina for ca. 3000 år siden. De blev brugt til opbevaring af og ofring af mad til Buddha, men også til behandling af spændinger i kroppen. For skålene vibrerer nemlig med flere forskellige toner, der giver ro i forbindelse med dyrkning af yoga og meditation.

Yin yoga med klangskåle
I yin yoga holdes positionerne i 3-5 min. Ved at være så længe i positionerne når man dybt ind i bindevævet, hvor der kan ophobe sig gamle ting, som lige så stille slipper.

”I mine yin yoga timer, bruger jeg klangskåle og i de positioner hvor det er muligt, sætter jeg en skål på kroppen, så vibrationerne kan hjælpe dig med at komme endnu dybere ind i positionen og samtidig heale kroppen,” fortæller Betina Manniche, der altid afslutter timen med lyden fra skålene og gongerne samt meditativt klangspil.

Klangmeditation
Når man mediterer med lyden fra klang og syngeskålene, drager man fordel af, at hjernebølgerne sænkes markant hurtigere end ved almindelig meditation.

”Skålens toner berører vort allerinderste, det bringer vores sjæl i harmoniske svingninger. Klangen løsner spændinger, frigør kræfter så du kan hele dig selv. Og helt automatisk indtræffer der ro i din krop og i dit sind,” fortæller Betina Manniche.

Klangmeditation er for alle og foregår på hold med max 10 deltagere.

Klangmassage
Klangmassage er en blid behandlingsform, hvor klangskålenes lyde og vibrationer har en beroligende effekt på muskler, knogler, organer, væv, lymfe og nervesystem. Hver enkel klangskål passer til bestemte steder på kroppen, og placeres der hvor det hjælper klienten bedst muligt.

”Det foregår typisk på den måde, at vi først har en lille snak om, hvad vi skal arbejde med, hvordan du har det fysisk og psykisk. Jeg forklarer lidt mere om skålens virkning og kunnen. Derefter laver vi en fælles plan for behandlingen, ud fra det vi har snakket om,” fortæller Betina Manniche.

Alle kan være med
Det kræver ingen forudgående erfaring med klangskåle at gøre brug af de forskellige tilbud – alle kan deltage. Du bestiller blot en tid via hjemmesiden. Uanset hvilken session du vælger, er det vigtigt, at du tager dig tid til at være til stede og mærke efter. At du slipper tanker om, at du skal præstere eller være på en bestemt måde.

Saunagusen sker altid hos HUMANBYMANNICHE i Himmelev, men Betina Manniche kommer hjertens gerne ud på din arbejdsplads eller til en venindeaften og styrer jer sikkert igennem et forløb med klangmeditation eller yoga.

sølvpartner