HH Sportsmassør & Personlig Træner
Henriette Hansen 
Stenleddet 20
4000 Roskilde
20 23 73 04
hfhansen.fitness@gmail.com

Følg HH Sportsmassør & Personlig Træner på Facebook

Virkelig god massage
”Kan varmt anbefale Henriettes massage – med stor kyndighed gives en virkelig god massage, hvor hun virkelig får fat og arbejder de steder som er ens ømme punkter. Jeg kommer ihvertfald igen.”

Sådan lyder det fra en af klienterne hos Henriette Hansen, der er sportsmassør og personlig træner i Roskilde.

Har du problemer med ømme muskler, myoser, træthed i lænd og ryg, spændingshovedpine, musearm eller overbelastnings- og akutte sportsskader, kan det anbefales at bestille en fysiurgisk massage hos Henriette. Du opnår bl.a. færre smerter, hurtigere helbredelse, øget smidighed og forbedret immunforsvar.

Speciale i idrætsskader
Mange kender Henriette Hansen fra LifeClub her i Roskilde, hvor hun er instruktør på Stram op, Bold/Styrke, Jumping Fitness, Cirkeltræning og spinning. På Livsstilsholdet samme sted hjælper Henriette deltagerne med både motion, vægttabsforløb og personlige samtaler.

Som personlig træner har Henriette Hansen set mange idrætsskader, og det er således en af ens specialer at hjælpe dig gennem det ofte langvarige forløb, der får dig i gang med at dyrke din yndlingsidræt igen.

”Jeg brænder for at hjælpe andre med at få det bedre i kroppen, både gennem massage, men også gennem vejledning og træning i nogle få øvelser til afspænding af smertefulde steder på kroppen, hvis der er behov for dette,” forklarer Henriette Hansen, der kan vejlede og motivere dig til at lave de rigtige øvelser.

Vejen til en god søvn
De fleste ved efterhånden godt, hvor vigtigt motion og kost er for vores velbefindende. Hvad der måske er mindre opmærksomhed omkring er, at også søvn er meget vigtigt for sundheden. Mangel på søvn hænger tæt sammen med stress, dårligt humør og bekymringer. God søvn er omvendt et af de bedste midler mod stress, depression og angst.

Foruden at være fysiurgisk massør og personlig træner er Henriette Hansen søvncoach. Hun supplerer derfor sine behandlinger med masser af gode råd, til hvordan du kan sove bedre om natten, og hvordan din søvn kan understøtte din heling f.eks. i forbindelse med en idrætsskade.

Klinikken i Roskilde har åbent hver onsdag, men du kan også bestille en tid andre dage efter aftale.sølvpartner