Gnist El-Service ApS
Ll. Røttingevej 10
4733 Tappernøje
26118478
jgh@gnistelservice.dk

Følg Gnist El-Service på Facebook 

Gnist søger folk!
Gnist er et firma som hele tiden er i vækst, og søger derfor løbende elektrikere til renovering og nybyggeri samt service på Sjælland. Virksomheden har sit hovedkvarter i Tappernøje, men løser masser af opgaver i Roskilde, Køge, Ringsted, ja, i det hele taget Midt- og Vestsjælland.

De søger derfor uddannede elektrikere, der kan varetage opgaver hos private såvel som erhverv. Gerne med erfaring for renovering og nybyg. Kan du arbejde selvstændigt? Er du servicemindet og løsningsorienteret? Har du kørekort? Har du interesse for elektrikerfaget og branchen generelt? Så er du altid meget velkommen til at søge job hos Gnist – en spændende arbejdsplads hvor du selv er med til at bestemme hvordan din dagligdag ser ud.

Når du har brug for en el-specialist
Gnist El-Service er den virksomhed, du kan kontakte, både når du har brug for en elektriker til at løse de helt almindelige opgaver med strømmen i boligen, og når du har brug for en specialist til de mere komplekse og større opgaver på Sjælland.

Specialisten, som tager sig af de større opgaver, og elektrikeren til at løse det elektriske hjemme hos dig kan hos Gnist El-Service syd for Roskilde meget let være den samme fagperson. I dag favner den elektriker, som du møder, når du har brug for at få løst udfordringer med strømmen i din hverdag, utroligt bredt. For en elinstallation, uanset om vi taler privat eller i erhvervslivet, kan i dag let være en kompliceret affære.

En myriade af el-installationer
Det er klart, at når dit behov for hjælp begrænser sig til at få monteret en stikkontakt eller få lys i en ny lampe over spisebordet, er opgaven relativ let at løse. Men vi skal ikke bevæge os ret meget længere ud i din boligs eller din virksomheds elinstallationer, før den elektriker, som besøger dig, skal have en stor viden med sig.

Stort set alt, hvad vi bruger i vores boliger, har enten behov for en almindelig 220 volts forsyning eller kraftigere installationer. Og alt det, som vi bruger i hverdagen, er afhængig af en stabil strømforsyning. Det gælder lige fra el-bilen ude i garagen til alle mobiltelefonerne indendørs, fra dit fladskærmsfjernsyn og lydanlægget til styringen af dit energiforbrug og forskellige avancerede sikrings- og kontrolsystemer som for eksempel husets alarmsystem. Og så har vi ikke engang nævnt alt det, som får en erhvervsvirksomhed til at fungere.

Din elektriker har det store overblik
Når vi foretager ændringer i boligen eller i virksomheden, så ved de hos Gnist El-Service, at alt det elektriske hænger sammen. Der kan ikke forbindes et nyt apparat eller et kompliceret computernetværk til din el-forsyning, uden at der er taget højde for, hvordan hele el-installationen kan blive påvirket. Det er således bydende nødvendigt, at elektrikerne er løbende opdaterede og videreuddannede. Og du kan være 100% sikker på, at den Gnist El-Services elektriker, som arbejder i din bygning, har fagligheden i orden og det helt store overblik.

På byggepladsen og i landbruget
Gnist El-Service har mere end 15 års erfaring med el-renoveringer og står for alle el-installationer i nybyggeri. Firmaet samarbejder både med private, erhvervslivet og foreninger. Og de sætter en meget stor ære i, at kontraktarbejdet leveres helt som aftalt og – meget vigtigt – til tiden og til prisen.

At drive et landbrug professionelt og driftssikkert kræver stor viden og gode samarbejdspartnere. Gnist El-Service har den viden og erfaring, der skal til, når installationerne og hele maskinparken skal holdes kørende og i orden.

Overalt bliver der i dag tænkt bæredygtigt og på CO2-aftrykket. Her er energiforbruget og en reduktion af forbruget en af de vigtigste faktorer, og Gnist El-Service er en vigtig og naturlig samarbejdspartner i den sammenhæng.

Serviceaftalen med Gnist El-Service er din sikkerhed og tryghed
Når du indgår en serviceaftale med Gnist El-Service, opnår du sikkerhed og tryghed på flere områder. Du er med en serviceaftale sikker på, at din elektriker kender din installation, samtidig med at de er klar til at yde rådgivning på alle områder omkring din installation.

Der er mange gode grunde til at kontakte Gnist El-Service og få en rigtig god snak om dit næste el-projekt og et godt tilbud på arbejdet.

Kunderne siger
”Jeg kan varmt anbefale Gnist EL-Service. Meget pligtopfyldende og overholder aftalerne der er indgået” – René

”Fantastiske gutter, der altid gik den ekstra meter, når der var behov for det. De udførte deres arbejde til tiden, og det var perfekt” – Adam

”Magen til søde, professionelle og hjælpsomme unge mennesker skal man lede længe efter” – Sofie

”Intet mindre end verdensklasse” – Mathias

”En man kan regne med, høflig og kan tale ned alle om det er ældre fru Hansen eller ejeren af en stor eller lille virksomhed. Godt håndværk og fornuftige priser. Helt igennem et godt firma” – John

sølvpartner