Gela Wood Design
v/ Danny Gela Pedersen
Håndværkervej 78
4000 Roskilde
27 64 32 80
danny@dgp-snedker.dk

Følg Gela Wood Design på Facebook

Snedker-kærlighed
”Han har sat mit køkken op, og da jeg kom hjem til et færdigt arbejde, lå der en seddel på køkkenbordet, hvorpå der stod: “Så har dit køkken fået lidt snedker-love”. Og sørme om han ikke også havde fejet efter sig. Det kalder jeg professionelt snedkerarbejde med et twist af kærlighed til sit arbejde”.

Sådan lyder en af flere positive kommentarer om Gela Wood Design på de sociale medier. Når man som husejer står og mangler en snedker, der med sin faglighed kan træde til, når amatøren må give op, er det rart, at man kender det rette firma. Hvem kender ikke situationen, hvor det gamle køkken trænger til en gennemgribende renovering, eller hvor varmen fosser ud af de gamle vinduer og døre?

Små og større opgaver
Gela Wood Design løser både små og store opgaver for husejere, for virksomheder og institutioner. Skal du have bygget et nyt solidt haveskur, eller bare en ny fin havelåge, så giv Danny Gela Pedersen et kald. Danny er dedikeret snedker, der med egne ord brænder for sit fag og elsker træ.

Danny har samlet et hold omkring sig med den nødvendige viden og den faglige erfaring, der skal til. Her arbejder man meget tæt sammen med kunden, for man tror på værdien af relationen mellem kunde og fagmand. Tilfredse kunder kommer igen, der er altid noget at forbedre i hus og have, og de anbefaler virksomheden til familie og venner.

Højt kvalitet- og kommunikationsniveau
Gela Wood Design arbejder på alle opgaver ud fra en grundfilosofi, hvor kundens tilfredshed er af altafgørende betydning. Aftalte leveringstider og priser skal holdes, og hvis det ikke er muligt, bliver kunden informeret så hurtigt som muligt om det, så problemet ikke kommer som en overraskelse.

Snedkerfirmaet GELA Wood Design udfører alle typer snedker- og tømreropgaver i høj kvalitet og til en fornuftig pris. Køkkener, gulve, terrasser, døre og vinduer, carporte, udhuse samt specialdesignede møbler, som radiatorskjulere, indbyggede skabe og hylder, udarbejdes i samarbejde med indretningsarkitekter, entreprenørfirmaer og andre håndværkere, der som Danny Gela Pedersen sætter en ære i at levere kvalitet.

Æblet falder ikke langt fra træstammen
Danny er relativt ung for en selvstændig erhvervsdrivende, men har alligevel mange års erfaring i faget. Han startede nemlig som selvstændig snedker allerede som 19-årig. Som dreng lavede han sit eget legetøj, og talentet for træ kan åbenbart nedarves, for flere generationer i Dannys familie har haft snedkerfaget som levevej.

Kontakt snedkeren i Roskilde – de er altid klar til at se nærmere på dit byggeprojekt, og du kan altid få en uforpligtende snak og et gratis tilbud.

sølvpartner