Everdinck Kunstterapi
v/Diplom Kunstterapeut Karin van Everdinck MPF
Algade 28a, 2.tv.
4000 Roskilde
24 48 04 47
everdinck@gmail.com

Følg Everdinck Kunstterapi på Facebook

Kunstterapeutisk klinik
Indehaver Karin van Everdinck startede sin praksis i 2016 og etablerede sig i 2019 i klinikfællesskabet Body, Mind & Peace midt i Roskildes gågade, med kort gåafstand til stationen.

Karin tilbyder kunstterapi som individuel psykoterapi  og arbejder med klienter, der har udfordringer såsom:

• Depression & angst
• Stress, ofte med kroniske smerter som følgevirkninger
• Andre psykiske lidelser
• Spiseforstyrrelser
• Sorg, livskriser & generel mistrivsel

Kunstterapi er psykoterapi, hvor der, udover samtaler, inddrages en skabende proces. Du behøver ikke at være kreativ for at komme i kunstterapi. Alt foregår i dit tempo og med de forudsætninger, du har.

Det kunstterapeutiske rum er et frirum, hvor du kan slappe af og hvor den kreative proces bliver en legende kontaktform imellem os. Som kunstterapeut kan jeg hjælpe og støtte med bearbejdning af svære følelser og hændelser og den kreative proces bidrager med at finde en ny balance og dermed højere livskvalitet,” siger Karin van Everdinck.

Karin er Diplom Kunstterapeut, en 4-årig certificeret uddannelse, og medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF med 5 års erfaring med klienter i individuel terapi og gruppeforløb.

Klinikken har åbent hver fredag. Hvis du vil vide mere, er der mulighed for en halv times gratis samtale enten pr. tlf. eller i klinikken. Kontakt Karin på tlf. 2448 0447 eller e-mail everdinck@gmail.com for at lave en aftale.

Gruppeforløb og workshops
Klinikken danner også rammen om gruppeforløb, såsom pårørendegrupper, drømmegrupper, grupper for psykisk sårbare samt workshops med forskellige temaer. Disse grupper har maks. 4 deltagere.

Klinikvejledning og supervision
Karin tilbyder klinikvejledning og evt. praktisk hjælp til terapeuter, der er i opstartsfasen. Dernæst tilbydes individuel supervision og gruppesupervision til terapeuter.

Sølvpartner