dst teknikDansk Stålplade Teknik A/S
Industrileddet 7, Svogerslev
4000 Roskilde
Tlf. 46 38 42 80
[email protected]

Følg Dansk Stålplade Teknik på Facebook 

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.00
Fredag kl. 07.00 – 14.00

Stålpladearbejde af høj kvalitet
Svogerslev ligger lidt vest for Roskilde – ad Holbækvej – og i industrikvarteret på Industrileddet 7 finder vi Dansk Stålplade Teknik A/S. Når man træder indenfor hos Dansk Stålplade Teknik A/S med en forudfattet mening om, hvad smedearbejde er, så venter der os en sand overraskelse.

Det kan høres, at vi er på besøg hos en virksomhed, der forarbejder i stål og jern, men en moderne stålpladevirksomhed som denne minder ikke det mindste om en gammeldags smedje. Der bliver forarbejdet, og det vil sige bukket, formet og svejset ved hjælp af det mest avancerede udstyr, og flere af medarbejderne ser mere ud til at være i gang med at programmere ved skærm og tastatur end være i gang med det traditionelle arbejde som klejnsmede.

Sådan er den moderne stålpladeindustri bemandet og udstyret, og de medarbejdere, der står ved maskinerne, er blandt landets bedst uddannede og mest erfarne på deres felt. Dansk Stålplade Teknik A/S lægger ikke skjul på, at her og på markedet for tyndpladebearbejdning og stansning generelt er kvalitet den parameter, som har størst betydning.

dst stoleAvanceret stansemaskine
Det kan godt være, at det nu kommer til at lyde lidt teknisk, men Dansk Stålplade Teknik A/S råder over en Amada Vipros Queen 358 revolverstanser. Det betyder, at der kan stanses op til 1270 x 3000 mm i alt fra rustfrit stål, jern, kobber, aluminium og messing. Den maksimale pladetykkelse ved stansning af rustfrit stål er 4 mm for jern og 5 mm for aluminium.

Dansk Stålplade Teknik A/S har som sin klare målsætning altid at kunne tilbyde kunderne levering til den aftalte tid uanset ordrenes størrelse. Derfor er flere medarbejdere uddannet i at betjene den avancerede stansemaskine, så man til enhver tid kan arbejde i døgndrift, når ordretilgangen gør det nødvendigt. Det har gang på gang vist sig at være vigtigt at kunne justere produktionen på denne måde, og det kan kun lade sig gøre gennem planlægning og fleksibilitet.

En af de mest erfarne i branchen
Dansk Stålplade Teknik A/S har over 35 års erfaring og kan derfor kalde sig for en af branchens mest erfarne leverandører og underleverandører af de produkter, som må betegnes som kernen i produktionen på det moderne anlæg her i Svogerslev. Virksomhedens spidskompetencer er ud over tyndpladebearbejdning og stansning: Venterumsamaturer, stålmøbler, stålelementer og outsourcing.

Outsourcing med garanti
I forbindelse med serieproduktion af meget store ordrer benytter Dansk Stålplade Teknik A/S sine særdeles gode kontakter i blandt andet Kina, fordi der gennem disse forbindelser kan sikres en fremragende kvalitet til gode priser.

Dansk Stålplade Teknik A/S har derfor mottoet ”Outsourcing med garanti!” Det betyder, at hvis leveringen og kvaliteten ikke svarer til det, som er aftalt med kunden, vil virksomheden til enhver tid producere hele ordren i hallerne i Svogerslev.

dstInnovative produkter
Nye produkter ser ofte dagens lys hos Dansk Stålplade Teknik A/S. Virksomheden har haft øjne og ører åbne for en af tidens store tendenser: Løbehjulet brugt af skolebørn i alle aldre. Løbehjul findes i mange forskellige størrelser og fabrikater, men ét har de tilfælles, at de bør opbevares ordentligt.

Derfor har virksomheden udviklet ”ScooterPark” – en enkel og genial stålkonstruktion, hvor børnenes løbehjul kan parkeres praktisk og sikkert. Også sikkert for børnene, for en lille kæde og en medbragt hængelås sikrer, at løbehjulet også er der, når dagens undervisning er slut.

Kontakt Dansk Stålplade Teknik for mere information om dette eller andre produkter.


sølvpartner