Dansk Kontorstole Forsyning
salg@dankontorstole.dk
70 60 50 05

Dansk Kontorstole Forsyning på Facebook 

Skønne stole
“Dejlig stol, fornuftig pris, god service og hurtig levering”. Sådan lyder en af de positive anmeldelser på sociale medier om Dansk Kontorstole Forsyning, og med det navn er man ikke i tvivl om hvad virksomheden kan. Forretningen har fra starten specialiseret sig i levering af kontorstole til hele Danmark og sortimentet er siden udvidet med taburetter og andre varianter af kontorstole, der følger de nyeste tendenser i ergonomisk design. 

Mange danske arbejdsgivere har fokus på, at trivsel på arbejdspladsen giver øget produktivitet, og at et godt arbejdsmiljø med fokus på ergonomi kan reducere sygefraværet, og Dansk Kontorstole Forsyning leverer møbler til alle typer af erhverv, hvor der er kontorer – dvs. der er ikke den virksomhed som ikke kan få glæde af virksomhedens varer. Såvel store koncerner som små hjemmearbejdspladser får leveret kontorstole fra virksomheden, der har lager midt på Sjælland og showroom i hovedstaden.

Fri fragt og tilfredshedsgaranti
Udover et kæmpestort udvalg af ergonomiske kontorstole tilbyder virksomheden fri fragt og tilfredshedsgaranti. Det er en opskrift, der har gjort Dansk Kontorstole Forsyning til Danmarks foretrukne leverandør af kontorstole.

På Dankontorstole.dk finder du høje kontorstole, lave kontorstole, chefstole og taburetter til ethvert behov og konkurrencedygtige priser. Kombinationsmulighederne nærmer sig det uendelige, fordi mange af stolene fås i flere forskellige farver, materialer og højder.

Udformningen af kontorstole er selvsagt det væsentlige hvad angår designets ergonomiske værdi for brugeren, men æstetik spiller også en vigtig rolle i dag i indretningen af kontorer. Derfor er der mulighed for at bestille kontorstole i mange andre farver end de klassiske sorte, grå og beige varianter. I dag er det ikke bare på belysnings-delen man kan skeje ud og dyrke sin personlige stil. I dag er det ikke ualmindeligt at få både sit computergrej og sine kontorstole- og borde leveret i pasteller eller pangfarver.

Bliver du overvældet af valgmulighederne, kan du få vejledning i Dansk Kontorstole Forsynings showroom, som har åbent alle hverdage. Her kan du uforpligtende prøve kontorstole, mens du nyder en kop kaffe. Du er også velkommen til at kontakte dem via mail eller telefon.

Bedst og billigst
Opsummerende får du her ni fordele ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning:

100% ergonomiske kontorstole
Tilfredshedsgaranti på alle kontorstole
Fri fragt – leveres lige til døren
Danmarks absolut billigste priser
Alle kontorstole kan blive helt op til 66 cm
Gratis ekstraudstyr som bløde hjul, fødder m.v.
Dansk virksomhed, dansk service
Altid de nyeste designer-kontorstole på lager
Specielle arbejdsstole som XXL kontorstole, gamerstole mv.

Kontakt Dansk Kontorstole Forsyning

sølvpartner