Damaris Hansen – pressefoto

Damaris Hansen – Psykologisk klinik
Jernbanegade 58, 1 th
4000 Roskilde
53 50 53 96
damarishansen1@gmail.com

Specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri.
Specialist og supervisor i børnepsykologi.

Psykolog Damaris Hansen er født 1972 i Østrig og uddannet psykolog i 1998. Hun er autoriseret af Dansk Psykolog forening i 2001. Specialist i børnepsykologi siden 2015, supervisor i børnepsykologi på specialistniveau siden 2018 og specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri siden 2019.

Damaris Hansen har over 20 års erfaring med udredning og behandling af børn, unge, voksne og familier, herunder 12 års erfaring fra Børne- og Ungdomspsykiatrien. Endvidere har hun erfaring fra Vestsjællands Amts Børne- og Ungerådgivning, neuropsykologisk afdeling for børn og unge på Epilepsi Hospitalet Filadelfia, Røde Kors asylafdeling samt PPR. Med denne anciennitet har hun opbygget specialiseret viden om undersøgelse og behandling af psykiatriske vanskeligheder, eksempelvis ADHD, ADD, autisme, angst, depression og OCD. Derudover har Damaris Hansen indgående kendskab til projektive, kognitive og neuropsykologiske tests og erfaring med såvel individuel terapi, parterapi, gruppeterapi samt supervision.

Damaris Hansen tilbyder:
• Behandling af børn, unge, voksne, par og familier:
Herunder angsttilstande, tristhed/lettere depression, stress, OCD, livskriser mv.

Psykoedukation i forhold til børne- og ungdomspsykiatriske diagnoser.

• Psykologiske undersøgelser og vurderinger af børn og unge:
Enkeltstående testninger samt bredere kognitive, neuropsykologiske og personlighedsmæssige undersøgelser af børn og unge. Undersøgelserne kan give en beskrivelse af barnets problemstilling, funktionsniveau, udfordringer og ressourcer.

• Supervision til forskellige faggrupper, herunder supervision til psykologer på vej til autorisation eller på vej til specialistuddannelse i børnepsykologi.
Om sin tilgang til arbejdet med mennesker siger Damaris Hansen: ”Vores personlige historie og fortiden kan give os indsigt og forståelse for, hvem vi er i dag, men jeg er meget optaget af at se på det enkelte menneskes ressourcer, prøver at finde meningsgivende løsninger og ser helst fremad.”

Kontakt Damaris Hansen 

Foto: ABW

sølvpartner

Del på sociale medier