CTI Party

Fundament for festligheder
CTI Party er Danmarks største leverandør af festartikler lige fra rød løber til balloner og servietter. Du kan igennem CTI Partys store lager midt på Sjælland skaffe alle tænkelige produkter til brug ved festlige lejligheder, og blandt kunderne er både virksomheder, foreninger og private.

Indehaver Gert Pedersen startede med ballonsalg, og webshoppen kom hurtigt på landkortet som stedet at skaffe balloner i alle farver og faconer. Sortimentet er de seneste år udvidet markant, og omfatter i dag alverdens varer til festlige begivenheder fra invitationer til udklædning.

Kvalitet og konkurrencedygtige priser
Hos CTI Party kan du til enhver tid finde gode tilbud, og priserne er altid konkurrencedygtige. Faktisk er firmaet Danmarks billigste på en lang række produkter. Lavpris er en vigtig faktor for CTI Party, men kvaliteten spiller en lige så betydningsfuld rolle for firmaet. Man skal ikke have pustet ret mange balloner op, før man indser at der er forskel på kvaliteten, og at det kan betale sig at købe ind det rigtige sted. Hos CTI Party finder du udelukkende CE-godkendte produkter – et kvalitetsstempel der sikrer dig værdi for pengene.

cti party5Balloner der letter
Oprindeligt var firmaets primære aktivitet salg af balloner og helium til butikker og underholdningsbranchen. Balloner, der letter, kombinerer udsmykning med underholdning på en storslået måde, der egner sig til en lang række festlige formål. CTI Party leverer balloner med helium til både private og virksomheder, og de anvendes til bryllupper, fødselsdage, jubilæer, receptioner, udsalg, produktpræsentationer og meget mere.

Klar til konfirmation og bryllup
Den store dag kræver lidt over det sædvanlige i både tøj, menu og borddækning. I modsætning til fødselsdag, fejrer man kun konfirmation en gang i sit liv, og det bør naturligvis markeres med stil.

Til kagen eller bordet kan CTI Party levere en klassisk konfirmationsfigur, der forestiller en konfirmand eller konfirmandinde. Og til bryllupskagen leveres figurer i mange forskellige stilarter fra den klassiske til de mere humoristiske.

Mange meter dug
Holder man festen hjemme, kan man hurtigt løbe tør for duge. CTI Party fører mange forskellige former for rulleduge, der udgør et godt underlag for en flot borddækning, og som fås i længder fra 25 til 50 meter. Rulledugene kan genbruges, da de er i en kraftig kvalitet, som kan aftørres.

Som supplement til dugene fører CTI Party bordløbere i samme høje kvalitet, der kan tåle lidt af hvert. Som alternativ til de stoflignende duge, kan du vælge organza eller tyl i rullevis – disse festlige tekstiler kan genbruges til alle mulige formål, f.eks. udklædningstøj, julepynt og giftwrapping.

cti party4
sølvpartner

Del på sociale medier