Ciraklar.dk
Galpestykket 469
4000 Roskilde
40982166
anette@ciraklar.dk

Følg Ciraklar.dk på Facebook 

Hjælp til din karriere
Har du det rigtige job? Jobbet der passer til dine talenter og din personlighed? Og har du styrken til at sige til og fra, så du ikke bliver udbrændt, men tværtimod får muligheder for at stige i graderne eller opnå en bedre balance mellem arbejde og fritid? Der er vist ikke så mange af os, der med overbevisning i stemmen kan sige ja, ja og ja til alt dette. At nå dertil kræver ofte hjælp ude fra, og her kan en karriererådgiver i den grad vise sit værd. 

I Roskilde finder du en af dem, der kan hjælpe. Anette Sofia Ciraklar er både karrierådgiver og stresscoach og denne kombination er optimal i forhold til at skifte job – uanset om det er efter en fyring eller efter et stresskollaps, eller om du har lederambitioner eller allerede har et anstrengende lederjob og vil forebygge en stressdiagnose.

Fra stress til job igen
Millioner af mennesker lider af usund stress. Hvor stress i små doser er naturens måde at få os op i gear og væk fra en reel trussel, er stress gennem længere tid dybt skadelig for både krop og sjæl. Det er individuelt, hvad der forårsager stress, og således også hvordan stress kan forebygges og standses. Men for alle gælder det, at permanent stress er en tilstand, det kan være svært at komme ud af på egen hånd. Vi kan ikke redde os selv fra at drukne – det kræver en hjælpende hånd.

Anette Sofia Ciraklar tilbyder individuel stress coaching bestående af et individuelt tilpasset forløb på minimum syv samtaler, hvor I sammen arbejder både forebyggende og helbredende, og du får værktøjer til at blive afstresset og hjælp til at finde balancen igen. Formålet er først og fremmest at blive fri for stressen, men også at lære stress-signalerne at kende, så du ikke får stress igen.

Aldrig mere stress
Anette Ciraklar måtte selv efter en langvarig sygemelding revurdere sit liv og blive bevidst om hvad hendes inderste og vigtigste værdier var, og hvordan hun kunne fungere på arbejdsmarkedet. For hende var opskriften bl.a. vinterbadning og lange gåture, og at lære at række ud efter hjælp, når det brændte på. Men nok så vigtigt har hun forstået, hvem hun er og hvad hun kan, så stress aldrig mere bliver en længerevarende belastning.

Har du brug for at finde tilbage til arbejdslivet efter længere tids sygemelding, eller har du brug for støtte til at navigere i dit nuværende job, så er du kommet det rigtige sted hen.

”Jeg kan garantere dig, at når du er kommet ud på den anden side af din stress, så vil du have en større indsigt i livet – i dig selv, og i verden omkring dig,” forklarer Anette Ciraklar, der også hjælper virksomheder i Roskilde og omegn.

Vil du som virksomhed sikre dine opsagte medarbejdere de bedste betingelser for at komme godt videre i deres arbejdsliv, så er et OUTPLACEMENT forløb hos Ciraklar.dk en rigtig god investering for den medarbejder, som skal videre til et nyt job. Et OUTPLACEMENT forløb er et særlig tilrettelagt forløb, hvor du bliver hjulpet godt videre efter en afskedigelse. Her er både fokus på CV og ansøgning, men i særdeleshed også stor fokus på at bearbejde fyringen, så du kan komme videre på en god måde og fokusere på fremtiden.

God sparring
På Ciraklar.dk kan du læse hvad nogle af klienterne skriver, og vi citerer her et lille udpluk:

1. ”Glæder mig til at starte nyt job som følge af et meget givtigt samarbejde med Anette Ciraklar. Anette har i hele mit coaching forløb taget udgangspunkt i hvad jeg havde brug for, givet god sparring, konstruktiv dialog, og altid været der, når jeg havde brug for råd og vejledning” – Ulla

2. ”I en periode med jobskifte og brancheskift har jeg lært Anette at kende. Jeg havde et fantastisk sparrings forløb, hvor Anette har hjulpet mig med at rykke i nye retninger, både personligt og i forhold til brancheskift” – Frants

3. ”Igennem de sidste 3 har jeg være udbrændt på jobbet, og der har været mange tanker om at skifte branche eller måske gå selvstændigt. … Det har været nemt at tale og sparre med Anette, og det har været en spændende proces, som jeg ikke ville være foruden” – Line

4. ”Efter mange mange år i samme job, blev jeg afskediget, og pludselig skulle jeg sadle helt om. Jeg fik anbefalet Anette gennem en tidligere kollega, og den anbefaling var jeg glad for. Selvom det har været en hård proces, så har jeg følt mig støttet hele vejen, og der har både været plads til at snakke om de mere personlige ting, men jeg har også fået et flot CV, som vi har bygget op helt fra bunden af” – Anne-Marie

5. ”Jeg benyttede mig ikke af et stresscoaching forløb, fordi jeg HAVDE stress, men fordi jeg gerne ville UNDGÅ at få det. Men det var det naturlige spørgsmål, som jeg blev mødt med, når jeg fortalte om, at jeg var begyndt at gå til stresscoach.I forløbet hos Anette har jeg fået en øget bevidsthed om mine reaktioner i stressede situationer, hvor hjernen går på automatpilot, hvis ikke jeg selv tager styringen. Forløbet har medvirket til, at jeg har fået mulighed for at håndtere stressede hverdagssituationer anderledes, og undervejs er jeg blevet udfordret med spørgsmål og opgaver, som har rykket mig” – Thomas

Anette Sofia Ciraklar

sølvpartner