RW Service
V/ René Løvenborg Madsen
Åfløjen 10
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 24 22 22 57 eller 42 76 76 08
E-mail: rene@rwservice.dk

Følg RW Service på Facebook 

Hænderne godt skruet på
I Viby Sjælland i Roskilde Kommune på grænsen til Holbæk Kommune, finder du en anlægsgartner med kunder på hele Sjælland. RW Service udfører alt inden for anlægsarbejde samt rengøring for både private og erhverv.

Siden firmaets start har indehaver René Madsen sørget for, at rigtig mange projekter omkring private huse, haver og fritidsboliger er blevet færdige. Og ikke bare færdige, men færdige til tiden og til prisen.

Skræddersyede tilbud til skarpe priser
René sætter en stor ære i, at de aftaler, som han indgår med kunden, bliver overholdt. Der er altid mange uforudsete ting, som kan betyde en del for et haveprojekts færdiggørelse, men RW Service forsøger at forudse det ”uforudsigelige”, og det betyder meget for forholdet mellem kunde og det lokale firma, som har givet et tilbud. Priserne er konkurrencedygtige, og du får altid et skræddersyet tilbud på opgaven. Og det gælder både det håndværksmæssige indenfor de belægningsopgaver, RW Service har lavet mange af, nye hække, der er plantet og de løbende rengøringsopgaver i hus og have.

Stærkt samarbejde
René Madsen har over 10 års erfaring som gartner, og har løbende taget kurser for at tilføje nye kompetencer til sin service.
For at tilbyde sine kunder den bedst mulige service, har RW Service gennem tiden oparbejdet et stort netværk af faste samarbejdspartnere, der består af både gartnere, tømrer, smede, murere og malere. Dermed kan RW Service levere mange typer opgaver i hus og have – til en høj kvalitet.

Således kan RW Service tilbyde en fuldendt pakkeløsning inden for vedligeholdelse af arealer både inde og ude arealer. René Madsen udarbejder meget gerne forårstilbud inden for vedligeholdelse af grønne områder, samt rengøring hos private- og erhvervskunder. RW Service løser også ad hoc-opgaver såsom tømning og rengøring af dødsboer.

Glade kunder
René holder meget af kundekontakten, og som kunde hos RW Service kan du altid forvente at modtage god rådgivning og service. Derudover kommer han gerne ud for at hjælpe, vejlede og følge op på de nye projekter.

”Da vi valgte RW service til at omlægge vores forhave, valgte vi helt rigtigt. René er dygtig super, effektiv og holder sine aftaler. Udover det er han god til at komme med kreative og input til hvad man kan toppe det hele op med for at helheden hænger sammen,” skriver en af de tilfredse kunder på RW Services facebookside.

Kontakt RW Service for et uforpligtende tilbud.

sølvpartner