logo aqua lineAqua Line ApS 
v/ Jesper Nielsen
Langebjergvænget 6
4000 Roskilde
Tlf. 46 48 03 90
info@aqualine.dk

Det nemme alternativ til kildevand
Det kan være både besværligt og dyrt at have friske kildevandsflasker til rådighed – en nødvendighed på mange kontorer og institutioner. En løsning, som er mindre omkostningstung og ikke stiller krav til emballage, er at opstille en vanddispenser.

At få rigeligt med vand at drikke i løbet af en arbejds- eller skoledag er et krav, hvis energien og koncentrationen skal holde hele dagen. Uanset om man har et job, der kræver at man er i bevægelse eller stillesiddende, er det vitalt at få væske nok. Og væske er i denne sammenhæng ikke kaffe eller sodavand, for disse drikke giver hverken krop eller hjerne nok at arbejde med. Aqua Line i Roskilde leverer det sunde alternativ.

aqua line bilSpecialister i vanddispensere
Firmaet blev etableret i 1998 af Ebbe Nielsen, og forretningen er siden udviklet til at omfatte et stort udvalg af miljøvenlige koldtvandsautomater, koldtvandsmaskiner og vanddispensere til både bord, gulv og indbygning.

I dag er Ebbes søn Jesper også en del af ledelsen af firmaet, der har udvidet sortimentet med de såkaldte quookere (vandhaner til kogende vand). Til moderne vanddispensere hører en del praktisk tilbehør, bl.a. drypbakker, underskabe og rensemidler, som Aqua Line også leverer.

Serviceaftale forlænger levetiden
Mange firmaer og institutioner, som anskaffer sig en koldtvandsautomat eller en koldtvandsmaskine for at kunne give medarbejdere og kunder en kop kølig vand, glemmer at få en serviceaftale med.

Det betyder desværre af og til, at koldtvandsproduktet, som hører med til en sund hverdag på arbejdspladsen, risikerer ikke at blive renset ordentligt. Hvis maskinerne ikke ser appetitlige ud, eller endog ikke fungerer, vil medarbejderne naturligvis ikke bruge dem.

En serviceaftale på det produkt, som Aqua Line leverer, er normalt et tilbud, som ikke er til diskussion. For at opnå den fulde effekt af den indkøbte dispenser, er de fleste interesseret i at tilkøbe en løbende serviceaftale.

aqua lineOaser i en travl hverdag
I den hektiske hverdag på kontoret, i institutionen, skolen eller sportshallen er det nødvendigt at kunne drikke alt den friske vand, man har brug for. Men de vandhaner, som alle danskere tidligere drak uden at tænke nærmere over det, kan være en alvorlig sundhedsrisiko.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt der mangler en oase hos dig, kan du trygt henvende dig til Aqua Line i Roskilde og få en snak om mulighederne.


sølvpartner