Aqua Danmark
info@aquadanmark.dk
53 53 53 43

Følg Aqua Danmark på Facebook

Følg Aqua Danmark på Instagram  

Silkeblødt vand
Det vand som kommer ud af vandhanerne i Danmark er meget kalkholdigt. Man kalder det også ”hårdt vand”. Det er dejligt, det kan drikkes, men det besværliggør i høj grad rengøringen, ligesom levetiden på husholdningsmaskiner og hvidevarer bliver kortere. Tøj og håndklæder bliver stift og taber hurtigere farve, hvis ikke man bruger masser af skyllemiddel, og hår og hud kræver også mere omhyggelig pleje med sæbe, balsam og fugtighedscremer, når vandet er hårdt.

Heldigvis er der mulighed for at få blødere vand. Aqua Danmark er et dansk firma med hovedkontor nær Roskilde, som har specialiseret sig i montering og service af blødgøringsanlæg. Udover blødere hår og håndklæder kan du med et blødgøringsanlæg opnå store økonomiske besparelser.

Spar på energien
Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du spare op til 30% på din varmeregning. Kaffemaskiner og elkedler holder 3-4 gange længere end normalt, ligesom du får forlængede levetider og kan spare reparationsomkostninger på dine installationer, hvidevarer og husholdningsmaskiner. Du får altså ikke kun en god portion hverdagsluksus ind i dit hjem, men også flere penge på kontoen.

Dit blødgøringsanlæg bør efterses ca. en gang om året, så det altid yder optimalt, og Aqua Danmark tilbyder derfor en serviceaftale, hvori indgår udskiftning af reservedele, så du kan nyde godt af det silkebløde vand i mange år.

Kogende vand i hanen
Aqua Danmark tilbyder ikke blot at give dig blødt vand, de kan også levere kogende vand i hanen. Den i vandspecialiserede virksomhed på Midtsjælland har nemlig også et lille udvalg af eksklusive produkter fra Grohe, hvormed du kan få kogende vand direkte ud af hanen. Dermed behøver du ikke længere vente på elkedelen, og du sparer både plads, energi og tid i køkkenet.

Fantastisk produkt
Vi har plukket et lille udvalg af de glade kunders kommentarer på Facebook:

”Vi har fået en rigtig god service (…) vi er rigtig glade for vores kildevandanlæg, hvor vi får rent vand og det smager så godt” – Lene

”Fantastisk produkt, hurtig levering!! Kan kun anbefales!!” – Tayfun

”Fedt og top kvalitet” – John

sølvpartner