TVC.dk
Københavnsvej 69, 1
4000 Roskilde
Tlf. 70 11 08 00
tvc@tvc.dk

TVC Advokatfirma åbnede sin afdeling i Roskilde i 2006 med bare to advokater. Siden er det gået stærkt, og i dag arbejder der over fem gange så mange advokater og jurister i afdelingen foruden en række advokatsekretærer og andet administrativt personale.

Den daglige ledelse udgøres af partnerne Rune Tarnø, Anders Rynkebjerg og Susanne Jakobsen. Rune og Anders har været med lige fra starten i 2006, da TVC Advokatfirma, der dengang hed Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen, med hovedafdelinger i København og Aarhus, samt filial i Kolding, besluttede at udvide firmaet med en afdeling i Roskilde.

Firmaets kontor ligger centralt i Roskilde på Københavnsvej tæt ved Ro’s Torv. Det gør det nemt for kunderne at komme til og fra, uanset om man kommer i bil via motorvejen og ringvejen eller man benytter sig af toget.

Rådgiver private og erhverv
TVC Advokatfirma har historisk haft fokus på at yde juridisk rådgivning til virksomheder. Roskilde-afdelingen har en lidt blødere profil, hvor partnerne har valgt at opdele kontoret i en privat- og en erhvervsafdeling, da man søger den uformelle og tætte dialog med klienterne. De skal føle sig trygge og godt tilpas, og partnerne mener, at det skal være muligt at kommer ind til en indledende og uforpligtende dialog. Det store bagvedliggende netværk af advokater i søsterfirmaerne, hvor der samlet er mere end 60 advokater, gør det muligt at trække på nærmest uanede mængder af kompetencer fra fagspecialister.

Afdelingen i Roskilde dækker over et meget bredt spektrum af fagområder lige fra dødsboer og familieret, til leasing, fast ejendom, selskabsret og virksomhedsoverdragelser.

Lokal og national
Den daglige kontakt til klienten bliver altid varetaget af en af Roskilde-afdelingens jurister. Det gør man, for at kunden skal have en lokal kontakt, der kender ham eller hende og er godt inde i sagskomplekset. Det er vigtigt for partnerne, at kunderne i Roskilde har denne lokale mulighed, hvis og når de har behov for at drøfte sagen.

Den lokale jurist vurderer løbende efter faste interne retningslinier om en sag eller et givent problem i sagskomplekset bedst bliver løst lokalt eller ved at rekvirere specialassistance fra enten Aarhus eller København. Det er med til give kunden tryghed for, at sagen bliver løst optimalt. Og det gør, at TVC Advokatfirma i Roskilde kan levere lokalt nærvær, samtidig med at den givne juridiske rådgivning er på niveau med de bedste og største firmaer i Danmark.

Kontakt TVC Advokatfirma

sølvpartner