Er I også vilde med fastelavnsboller? I givet fald skal I ikke snydes for årets bedst fastelavnsbolle – for dem bager og sælger de nemlig hos Café Fjordliv på Roskilde Havn.

De er en nyåbnet mini café og håndværksbageri. Og så er de beriget med en af Danmarks skarpeste dessertkokke Hanna Vibe Van Engeland, se hendes blog Mit piskeris. Hanna har udviklet disse fantastiske fastelavnsboller til jer. De laves på vandbakkelser, kompotter og silkebløde cremer. Så lidt en utraditionel en af slagsen, men det er også derfor, den er så unik. De laver dem af lokale friske råvarer, og bager alt fra bunden i dette lille køkken på havnen.

I år serverer de tre slags vandbakkelse med havtorncurd, hvid chokoladecreme og vaniljecreme, en anden med vandbakkelse kirsebærgelé og mælkechokoladecreme og kirsebærcreme, samt de svenskinspirerede semlor en kardemommegærbolle med mandelcreme, og let pisket flødeskum.

Der er ingen grund til at disse lækkerbiskner ikke skulle blive årets hit, så hvis det har interesse og du eller en kollega skulle have smagsløg til at teste og anmelde, så tøv ikke med at skrive. Du får lige et smugkig – så det måske kan få vækket lysten.

PR-foto Cafe Fjordliv
PR-foto Cafe Fjordliv
PR-foto Cafe Fjordliv