Denne artikel er skrevet i samarbejde med Kids-world – legetøj, mode og udstyr til børn.

Den mest ekstraordinære kvinde i næsten alles liv er deres mor. Din mor har ret til al din kærlighed og respekt, hun er en af grundene til at du lever. Vis hende, hvor meget du elsker hende, ved at give hende den bedste mors dag i hendes liv.

Det vigtigste at gøre på mors dag er at forkæle og sætte pris på din mor. Forkæl hende med den høflighed, venlighed og kærlighed, hun opdragede dig med. Der er mange måder at fejre din mor på mors dag, afhængigt af hvad hun kan lide.

Tilbring tid sammen

Mors dag, som navnet antyder, er din mors dag. Behandl din mor som en dronning og planlæg en hel dag fyldt med sjove ting og aktiviteter hun nyder. Mødre kan lide at tilbringe mors dag med deres børn.

De vil gerne have en vidunderlig dag med masser af latter og kærlighed, men de skal ikke selv planlægge aktiviteterne. Begynd at planlægge den perfekte dag til din mor nu.

Forkæl hende med morgenmad i sengen

Lad hende sove, indtil hun vågner op af sig selv og forkæl hende med en ekstra luksuriøs morgenmad på sengen. Forbered din mors foretrukne morgenmad med delikatesser som pandekager, hjemmelavet brød eller bacon og æg, og server den med en kop kaffe og et glas frisk juice. Lav et brev eller en note til hende, hvor du fortæller, hvor meget du elsker hende og at hun er den bedste mor i verden.

Se en film med hende

Gør stuen til en biograf og server snacks, chips og sodavand. Se din mors foretrukne tv-show, film eller serie og se det sammen med hende. Hun vil elske at slappe af og se filmen, tv-showet eller serien med dig.

Bestil noget fra hendes yndlings restaurant

Bestil din mors yndlingsret fra hendes yndlingsrestaurant, server det med hendes yndlings drink og sørg for, at hun ikke begynder at lave mad. For lidt ekstra hygge kan du serverer middagen i sofaen eller tænde nogle stearinlys på bordet.

Vask tøj og rengør huset

Giv din mor en pause, vask tøj og rengør huset for hende. På den måde får hun lidt tid til sig selv, og det hun elsker at gøre. Du kan enten købe et gavekort til rengøringsservice eller gøre det selv.

Giv hende en collage af minder

Find billeder fra dine bedste minder med din mor og familie, og design en collage til din mor. Din mor vil uden tvivl sætte pris på at blive mindet om sit liv med dig og din familie.

Køb en buket til din mor

Næsten alle mødre elsker blomster og duften af friske blomster i huset. Besøg en blomsterbutik, eller lav selv en buket af friske blomster til mors dag. Skriv et kort med en tekst om, hvor meget du elsker hende.

I stedet for en buket blomster kan du give din mor en ny blomst, et træ eller en plante til hendes have. Din mor vil elske at se træet vokse, og det minder din mor om dig.

Besøg en blomsterbutik, eller lav selv en buket af friske blomster til mors dag. Foto: ABW
Del på sociale medier