Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teknologi og undervisning

23. april 2018 14:00 - 15:00

Hvad er Industri 4.0? Hvad er Uddannelse 4.0? Og hvordan kan cyber-fysiske kommunikationssystemer understøtte uddannelsesdesign?

Mandag den 23. april kan du komme til oplæg om de udfordringer og potentialer, som uddannelsessystemet står overfor med de mange nye digitale teknologier, som kommer til at forme samfundet de kommende år.

Oplægget, der bygger på ny forskningsviden fra et litteraturreview, giver dig ny viden om bl.a. The Internet of Everything og cyber-fysiske systemer. Der fokuseres særligt på disse teknologiers potentiale til ændre den måde, vi designer uddannelser og undervisning på.

Undervejs vil oplægsholderne Rene B. Christiansen og Eva Petropouleas fra Center for Skole og Læring, Absalon komme med bud på, hvilke designprincipper der skal medtænkes, når man designer uddannelse og undervisning.

Oplægget er for dig, der arbejder som lærer f.eks. i folkeskolen, på gymnasiet, på professionshøjskolerne eller på universitetet. Eller for dig, der er skoleleder, forælder, pædagog eller som interesserer dig for teknologi i undervisningssammenhænge.

Arrangementet afvikles som et oplæg med mulighed for interaktion fra salen undervejs. Tilmelding ikke nødvendig.

Foto: Absalon.
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
23. april 2018
Tidspunkt:
14:00 - 15:00

Sted

Campus Roskilde
Trekroner Forskerpark 4
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Del på sociale medier