Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerkoncert – når gospel er bedst!

14. juni 2018 19:30

Roskilde Gospel Singers afrunder den 14. juni en skøn sæson med et brag af en sommerkoncert på korets hjemmebane – Jakobskirken i Roskilde. Her kan man opleve Roskilde Gospel Singers, når de er allerbedst – stor lyd og harmonisk klang.

Koret dirigeres entusiastisk og dygtigt af Peter Bernhard, og sådan har det været de sidste 7½ år. Koncerten bliver en historisk begivenhed, da det bliver korets sidste sommerkoncert med Peter Bernhard ved roret, og der tages en festlig afsked denne aften.

Foto: Roskilde Gospel Singers.

Koret er kendt vidt omkring for sit meget afvekslende repertoire, og deres sprudlende og energiske optræden – ikke mindst takket være Peter Bernhard. Man er altid i godt humør, efter et møde med Roskilde Gospel Singers.

”Sidste sommer havde vi mange glade gæster og vi håber på endnu flere i år. Vi glæder os til at dele vores favoritsange med publikum – nye som ældre numre”, udtaler korformand Flemming Nielsen.

Ved koncerten ledsages gospelkoret af Peter Mikkelsen på bas, Tobias Folting på trommer, og i spidsen for bandet, korets faste pianist Emil Christensen på tangenter.

Kom og hør medrivende gospel med bevægende ballader og glade up-tempo sange. Snyd ikke dig selv for denne festlige oplevelse.

Der tages entré af kr. 75,00 for voksne og 25 kr. for børn til og med 12 år. Billetsalg fra kl. 19.00 ved indgangen.

Detaljer

Dato:
14. juni 2018
Tidspunkt:
19:30

Sted

Jakobskirken
Astersvej 11
Roskilde, 4000
+ Google Map