Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerkoncert – når gospel er bedst!

juni 13 19:30

Roskilde Gospel Singers er et af Danmarks ældste gospelkor. For 22. gang inviterer de til et brag af en sommerkoncert. Det sker torsdag den 13. juni kl. 19.30 på korets hjemmebane i Jakobskirken, Roskilde.

Afrunder spændende sæson med ny dirigent
Koncerten afrunder en skøn sæson, som har budt på masser af gode koncerter og andre arrangementer. Især korets optræden, sammen med Tamra Rosanes i efteråret, var en stor oplevelse for koret. Sæsonen har også båret præg af dirigentskiftet i august 2018, hvor Randi Bech Højgaard tiltrådte. Randi har tilført koret en masse ny energi og et nyt repertoire, som koret glæder sig til at præsentere.

Koret er kendt vidt omkring for sit meget afvekslende repertoire, og deres sprudlende og energiske optræden, og man er altid i godt humør efter et møde med Roskilde Gospel Singers.

”Sidste sommer havde vi mange glade gæster, og vi håber på endnu flere i år. Vi glæder os til at dele vores favoritsange med publikum – nye som ældre numre”, udtaler korformand Flemming Nielsen.

Band
Ved koncerten ledsages gospelkoret af Anders Lund Svendsen på trommer, August Ussing på bas, og i spidsen for bandet – korets faste pianist Emil Christensen på tangenter.

Kom og hør medrivende gospel med bevægende ballader og glade up-tempo sange. Snyd ikke dig selv for denne festlige oplevelse. Roskilde Gospel Singers, når de er allerbedst – stor lyd og harmonisk klang.

Der tages entré af kr. 75,00 for voksne og 25 kr. for børn til og med 12 år. Billetsalg fra kl. 19.00 ved indgangen.

Detaljer

Dato:
juni 13
Tidspunkt:
19:30

Sted

Jakobskirken
Astersvej 11
Roskilde, 4000
+ Google Maps