Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagsmatine i Kulturcosmos

20. november 2016 14:00 - 16:00

Han har været i KulturCosmos før – med kæmpesucces – og nu har du igen mulighed for at komme og høre boogiewookie-talentet Lasse Jensen. Lasse er kendt i det meste af Europa for sit fantastiske og talentfulde spil.

Lasse Jensen
Lasse Jensen

Lasse er født i 1991 med bopæl i Ringsted og startede allerede som 9-årig  klaverundervisning. Han havde den amerikanske rock ‘n’ roller Jerry Lee Lewis som sit musikalske idol og spillede især hans musik fra 2003 -2006. I februar 2007 blev han inviteret til en koncert med Axel Zwingenberger og blev fuldstændig grebet af boogie-woogie og siden den dag er Axel Zwingenberger hans idol.

I den seneste 5-årige periode har The Boogie Dane så udviklet sig til at være en af Europas ypperligste boogie-woogie pianister og har deltaget i mange boogie-woogie festivaler i Sweitz, Belgien, Tyskland og flere andre lande i Europa. – I 2009 indspillede Lasse E.Jensen en solo CD med titlen “Energitic Boogie”, selvfølgelig med nogle Zwingenberger kompositioner som en hyldest til sit idol.

Denne gang optræder Lasse sammen med Robert Roth, der også er fænomenal dygtig til formidling af boogie-wookie. Robert kommer fra Østrig, og begyndte at spille boogie i 2008. Han har optrådt ved internationale festivaller i bl.a. Frankrig, Tyskland, USA og nu også i Danmark.

Robert Roth Boogie
Robert Roth Boogie

Der er ingen tvivl om at taget ”vil lette sig” i Cosmoshuset d. 20.11. Så skynd dig at sikre dig en billet. Det gør du ved at gå ind på kulturhusets hjemmeside:

Kulturcosmos

 

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
20. november 2016
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Sted

KulturCosmos
Søndergade 13
Viby Sj, 4130
+ Google Maps
Telefon:
46117071
Hjemmeside:
http://kulturcosmos.dk/
Del på sociale medier