Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skønhed, skincare, detox og anti-aging

12. august 2018 10:00 - 17:00

Vil du gerne vide mere om skønhed, skincare, detox og anti-aging af din hud, hår, negle og krop? Powerhealth.dk har samlet en hel dag med lækker viden til dig der ønsker løsninger som også virker i dagligdagen, til en ændring indefra og ud. 

Du lærer om:
Skønhed – mindsettet bag ved skønhed, tanker og tale ift. skønhed, kropsholdning samt opskrifter og smagsprøver på skønhedsfood og smoothies.

Skincare – Kost og kosttilskud for mere celleliv i huden herunder fedtsyrer og påvirkning af huden, optimal restitution for optimal hud, beskyttelse af huden samt opskrifter og smagsprøver på skincarefood og smoothies.

Detox – Leverens udrensning, vejrtrækning, kost og ernæring samt kosttilskud for den bedste detox, alternative metoder til mere detox og ting du skal undgå for en optimal detox. Du får selvfølgelig også opskrifter på detoxfood og smoothies.

Anti-aging – Hævede øjne og mat hud og hvordan du spiser dig til færre rynker, beskytter din hud bedst muligt mod rynker og undgår de mest aldrende ting fra kosten og livsstil. Du får hele listen af do’s and dont’s.

Læs mere om priser og tilmelding her.

Detaljer

Dato:
12. august 2018
Tidspunkt:
10:00 - 17:00

Sted

Powerhealth.dk
Rådmandshaven 4b
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
28 99 44 55
Hjemmeside:
https://business.facebook.com/Powerhealthdk/