Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Roskilde Renæssanceband

3. maj 2018 20:00

Hvordan lyder det, når 52 moderne renæssancemennesker jammer på piber, trommer, zinker og pommer, gimper og gamber og alle de andre gamle instrumenter? Find ud af dette og meget mere torsdag den 3. maj kl. 20.00, når Roskilde Renæssanceband puster liv i 511 år gammel eksotisk renæssancemusik i Roskilde Domkirke.

Foro: Roskilde Renaissanceband.

Roskilde Renæssanceband består af 52 entusiastiske unge musikere på lut, guitar, blokfløjte, krumhorn, zink, gambe, gemshorn, pommer, trombone, cello, violin og en usandsynligt stor mængde slagtøj i alle former og farver.

Orkestret har eksisteret siden 2012 og blev startet af en lille gruppe blæser-, stryger-, slagtøjs- og strengeinstrument-lærere fra Roskilde Musiske Skole, der alle selv spiller med.

Koncerten kommer til at foregå i hele kirkerummet, hvor de gamle toner bliver vakt til live i et skær af levende lys, som giver musikken en dramatisk renæssance-stemning.

I år er koncerten inspireret af et fantasy-univers, som i hænderne på de dygtige musikere får et twist. Det historiske spænd udviskes, når Roskilde Renæssanceband 2018 fylder Domkirken med musik og ord.

Der er gratis adgang til denne store oplevelse, og dørene åbnes kl. 19.30. Roskilde Renæssanceorkester kan også opleves i Tivolis Koncertsal lørdag den 5. maj kl. 21.00.

GemGem

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
3. maj 2018
Tidspunkt:
20:00

Sted

Roskilde Domkirke
Domkirkepladsen 3
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 35 16 24
Hjemmeside:
http://www.roskildedomkirke.dk/
Del på sociale medier